Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

El Dorado 21é rum 0,7 43% pDD

el-dorado-21-e.jpg
el-dorado-21-e.jpg
Cikkszám: ig-00391
Felvéve: 2014-11-28
Módosítva: 2020-11-12
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 48 300 Ft / 1 l
Ár: 33 810 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 33810 Ft 33810

Termékismertető

El Dorado 21é rum 0,7 43% pDD

 

Utazzunk el Dél-amerikába, és kukkantsunk be Guyana-ba egy kellemes rumra, az El Dorado márkanévre hallgatóra !

A rengeteg mese szerint az inkáknak volt egy legendás városa, a híres-nevezetes El Dorado. Ez tele volt arannyal, drágakövekkel, de soha senki nem találta meg a szerencsevadászok közül, de a nagy felfedezők is sikertelenek maradtak......

A Demerara lepárlót 1670-ben alapították ebben az egzotikus országban, - Guyanában.
Napjainkig ( 2017 ) eltelt 347 év, ami tekintélyes hagyományt jelent.

Az El Dorado 21 éves rum egy elképesztő terméke a guyanai gyártónak. Kóstolási tapasztalati alapon elmondható, hogy büszkék lehetnek rá !

A szakemberek csak helyi cukornádból cefrézett és lepárolt, 21, de akár 25 éves rumok remek keverékéből alkotják meg ezt az exkluzív italt. Csak az évszázados tradíciók szerinti technológiát alkalmazzák.

A lepárló mester összeállítja a 45 gallonos, kevert rumot tartalmazó, tölgyfahordókban érlelődött kifinomult végtermék utolsó jellemzőit a legutolsó minőségellenőrzésnél, ami nyilván nem más, mint egy alapos kóstolás a palackozás előtt.

Szín: mahagóni

Illat: karamell, vanília, kókusz, cserzett bőr, érett fa-donga, kakaó.

Íz: Igazán ,, V.I.P. ,, minőségi ízeket forgathatunk a nyelvünkön, oly komplex, oly csodás. Harmóniában van a vanília édeskés íze, a fűszerek zamata, a citrusok enyhe fanyarsága, a csokoládés íz-szösszenet,  és még sok minden más, amit csak legalább 10-szeri kóstolás után fedezhetsz fel minde egyes egymásra rakódó rétegeiben.

Így élvezd a poharadban : Okvetlen szükségszerűség, hogy előbb jéggel aztán 20 fok körüli hőmérsékleten próbáld ki. Ha teheted, akkor hosszasan üldögélj, csukd be a szemed, koncentrálj arra ami a kezedben a kristály poharadban illetve a nyelveden van... ! Egészségedre !

 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!