Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

El Dorado 21é rum 0,7 43% pDD

el-dorado-21-e.jpg
el-dorado-21-e.jpg
Cikkszám: ig-00391
Felvéve: 2014-11-28
Módosítva: 2022-05-13
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 59 157 Ft / 1 l
Ár: 41 410 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 41410 Ft 41410

Termékismertető

El Dorado 21é rum 0,7 43% pDD

Angolul és kínaiul lásd alul; see English and Chinese below; 下面是英文和中文

Utazzunk el Dél-amerikába, és kukkantsunk be Guyana-ba egy kellemes rumra, az El Dorado márkanévre hallgatóra !

A rengeteg mese szerint az inkáknak volt egy legendás városa, a híres-nevezetes El Dorado. Ez tele volt arannyal, drágakövekkel, de soha senki nem találta meg a szerencsevadászok közül, de a nagy felfedezők is sikertelenek maradtak......

A Demerara lepárlót 1670-ben alapították ebben az egzotikus országban, - Guyanában.
Napjainkig ( 2017 ) eltelt 347 év, ami tekintélyes hagyományt jelent.

Az El Dorado 21 éves rum egy elképesztő terméke a guyanai gyártónak. Kóstolási tapasztalati alapon elmondható, hogy büszkék lehetnek rá !

A szakemberek csak helyi cukornádból cefrézett és lepárolt, 21, de akár 25 éves rumok remek keverékéből alkotják meg ezt az exkluzív italt. Csak az évszázados tradíciók szerinti technológiát alkalmazzák.

A lepárló mester összeállítja a 45 gallonos, kevert rumot tartalmazó, tölgyfahordókban érlelődött kifinomult végtermék utolsó jellemzőit a legutolsó minőségellenőrzésnél, ami nyilván nem más, mint egy alapos kóstolás a palackozás előtt.

Szín: mahagóni

Illat: karamell, vanília, kókusz, cserzett bőr, érett fa-donga, kakaó.

Íz: Igazán ,, V.I.P. ,, minőségi ízeket forgathatunk a nyelvünkön, oly komplex, oly csodás. Harmóniában van a vanília édeskés íze, a fűszerek zamata, a citrusok enyhe fanyarsága, a csokoládés íz-szösszenet,  és még sok minden más, amit csak legalább 10-szeri kóstolás után fedezhetsz fel minde egyes egymásra rakódó rétegeiben.

Így élvezd a poharadban : Okvetlen szükségszerűség, hogy előbb jéggel aztán 20 fok körüli hőmérsékleten próbáld ki. Ha teheted, akkor hosszasan üldögélj, csukd be a szemed, koncentrálj arra ami a kezedben a kristály poharadban illetve a nyelveden van... ! Egészségedre !

 

El Dorado 21y rum (0,7 43% pDD)(Angol/English)

According to the ancient tales, the Incas had a legendary city, the so called El Dorado. It was believed that this city is built on gold and gems, but unfortunately none of the treasure hunters or the great explorers ever found it. In 1670, the Demerara Distillery was founded in Guyana, the hypothetical homeland of El Dorado. Today, this distillery carries the legacy of 347 years.

The El Dorado 21y rum (0,7 43% pDD) is one of the best products of the Distillery. Based on the taster’s experience, they must be proud of manufacturing such a great and delicate nectar. This drink is strictly made of local sugar cane, and the blend of 21- or 25-year-old rums. In addition, this rum made by an exceptional technology, in which only the 100-year-old traditional process was performed.

The distillery master compiles the final characteristics of the 45 gallons of blended end-product which was maturated in oak barrels. At the very end, the last quality control is performed, which is a tasting test before the bottling.

Odour: The scent of the El Dorado 21y rum (0,7 43% pDD) is dominated by caramel, vanilla, coconut, oak, and cocoa aromas.

Taste: Due to the complexity and the well-balanced harmony of the El Dorado 21y rum (0,7 43% pDD), it is characterized as a V.I.P. quality adventure in the mouth. The flavours of vanilla, spices, citrus, and chocolate already reach a very high level of enjoyment, but you can only discover all the multi-layered aroma components at least 10 sips after.

Colour: Mahogany

Consumption suggestion: First, try with ice, then at 20 degrees. It is recommended to sit for a while, close your eyes, and focus on what is in your glass, or on the tip of your tongue.

Cheers!

 

黄金国朗姆酒21(0,7 43% 纸盒)

品名: El Dorado 21y rum (0,7 43% pDD)

在众多古老的传说里,印加人有一座异常神秘的城市,称作黄金国(El Dorado)。人们曾相信这座城市用于无法尽数的黄金和宝石打造,但是到目前为止,连寻宝人和探险家都没发现过此地。1670年,所谓Demerara酒厂成立于圭亚那,是黄金国的原型。从此347年历史悠久的酒厂创造了辉煌而甘蔗做的佳酿。

黄金国朗姆酒21(0,7 43% 纸盒)是酒厂最精致而淡雅的朗姆酒之一。基于资深朗姆酒的品鉴者的体验,黄金国的大师们为制造如此佳酿而自豪。这款朗姆酒是一种100年的传统技术制造的佳品,其中仅以本地的甘蔗为主料,同时以长达21或25年老的朗姆酒的混合物而成。

陈酿大师结合在橡木桶中陈酿的45加仑混合物的最终调整,然后,最终的质量把控,便是大师们亲自上场品尝了。

气味: 黄金国朗姆酒21(0,7 43% 纸盒)所散发出的香气充满了焦糖,香草,椰子,橡木和可可的芬芳。由于陈酿时间,本品做到了滑腻与清爽的完美融合。

口感: 黄金国朗姆酒21(0,7 43% 纸盒)的整体口感是一种口腔里的探险。原因在于其复杂而层次分明的别样味道瞬间在口腔里缠绵,难分伯仲。其香草,香料,柑橘和巧克力的风味之间已经达到了一种微妙的平衡,不过通常在10口之后,人们会有别样的体验。

颜色: 红木色

饮用建议: 首先加冰,其次20温度下品尝。建议坐下一段时间,闭上眼睛,专注于杯子里的朗姆酒和舌尖上的化学反应。

干杯!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!