Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Canadian Club 12é whisky 0,7 40%

canadianclub_12y.jpg
canadianclub_12y.jpg
Cikkszám: ig-00382
Felvéve: 2014-11-10
Módosítva: 2023-09-08
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 17 136 Ft / 1 l
Ár: 11 995 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 11995 Ft 11995

Termékismertető

Canadian Club 12é whisky 0,7 40%

Származás: Canada
Gyártó: Hiram Walker
Alapanyag: Árpa, kukorica, rozs

Érlelés: ex-bourbon fahordóban 12 évig

Érdekesség: A Canadian Club 12é whisky 0,7 40% a márka családján belül az egyik legszebb tag, több nemzetközi díjat begyűjtött már. A 3 féle alapanyagból készült whiskyket előbb 6 évig hagyják hordókban érni, majd összekeverik őket és újabb 6 év következik a bourbon hordókban.

Illat: A Canadian Club 12é whisky 0,7 40%-ról az első megállapítás, hogy egyet kell érteni a gyártó azon álltásával, miszerint a nagy whisky család talán legkönnyedebb, leg lágyabb márka tagja ez az ital. Minden aromája a kipárolgásában gyéngéd, finoman eloszló, selymes. A gőzeiben vanília, pörkölt fás aroma foszlányok, gabonás, árpás-kukoricás száraz-édeskés jegyek keverednek a gyümölcsösséggel és enyhe fűszerességgel. 

Íz: A Canadian Club 12é whisky 0,7 40% ízeiben hozza a szakmai leírások alapján a kóstoló várakozásait,- mert első benyomás a végtelen krémes, lágy, selymes, finoman ízes, nem tolakodó, nagyon zamatos íz érzés. Vanília, kakaóvaj, csokoládé, pici szegfűszeg és citromfű kápráztatja el a kóstoló ajkakat. Nagyon lekerekített, enyhén pörkölt fás, dongás, olajos magvas aromák jellemzik. 

Lecsengés: Igen hosszú, lágy, dúsan és finoman elenyésző aromákkal a végén!

Szín: Borostyán - aranysárga.

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskey-s pohárban.

Legyen egy békés, nyugodt délutánod és estéd a munka után, ezt a palackot tedd ki az asztalra....és ne hagyd rajta a kupakot! Eggs!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!