Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Smirnoff Gold vodkalikőr 0,7 37,5%

smirnoff-gold-0,7.jpg
smirnoff-gold-0,7.jpg
Cikkszám: Ig-00347
Felvéve: 2014-07-16
Módosítva: 2022-05-19
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 13 100 Ft / 1 l
Ár: 9 170 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 9170 Ft 9170

Termékismertető

Smirnoff Gold vodkalikőr 0,7 37,5%


Származás: Anglia
Gyártó: Smirnoff Vodka Distillery, Diageo
Alapanyag: Finom vodka, fahéj, ízesítő növényi anyagok. 


Érdekesség: Ez a likőr a világhírű, orosz felmenőkkel bíró Smirnoff 22 féle ízesített vodkalikőrjeinek az egyike. Óriási tradíció, remek kivitelezés jellemzi.  

Érlelés: Keveréssel és rázással, pihentető érleléssel történik.

Illat: A Smirnoff Gold vodkalikőr illata valóban egyedi, mert a méltán közkedvelt nagyon finom Smirnoff vodka eleve rendelkezik egy finom, lekerekített, édeskés alap illattal. A cédrus enyhe aromája átsüt szinte a kipárolgásain. Nos ehhez hozzáadagolva a fahéjat, egy igazi exkluzív, kifinomult vodkalikőrt kapunk. A fahéj illata remekül passzol a vodka zamataihoz. Ez a likőr így egy extra elegáns jó itóka lett. A benne lévő arany pelyheknek nincs illata.

Íz: A Smirnoff Gold vodkalikőr ízeit kielemezve rögtön megállapítható, hogy az alap vodka a profik műve. Finom, édeskés, semlegesen száraz, egy kicsit a cédrus íze jelenik meg, benne némi citrus illóolajhoz hasonló aromával. Az extra fahéj persze rögtön módosítja is ezeket az ízeket a semmihez sem hasonlítható zamatával. Nagyon szépen megalkotott, friss, ropogós, élvezeti értékét tekintve is remek ital. Az arany darabkák semmilyen íz hatást nem gyakorolnak a likőrre.

Lecsengés: Kellemes, édeskés, fahéjas.

Szín: Áttetsző, plusz aranypelyhekkel.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Tedd fel ezt az italt a bakancslistádra, mert érdemes! 

 

 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!