Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Meukow Icone cognac 0,7 40% pDD

meukow-icone-0-7.jpg
meukow-icone-0-7.jpg
Cikkszám: Ig-001503
Felvéve: 2023-01-26
Módosítva: 2023-01-30
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 31 129 Ft / 1 l
Ár: 21 790 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 21790 Ft 21790

Termékismertető

Meukow Icone cognac 0,7 40% pDD

Már a név is adja önmagát, miszerint is ez a ,,Meukow,, egy ősi, orosz, családi név. 1862.-ben két fivért a családfő elküldött Franciaországba azzal a céllal, hogy biztosítsák a Cár konyak ellátását.

Annyira megtetszett a termék, a cognac – vidék, hogy megalkották a saját márkájukat.
Mai formájában a párduc logó az erőt, energiát, egzotikusságot, szépséget, a harmóniát sugározza és ráadásul nagyon elegáns. Az egyik legjobban ismert konyak márka a világon. A lepárló helye Matha, Charente Maritime.

A Meukow Icone cognac 0,7 40% pDD

Ez a gyönyörű konyak ahogyan a szemünk elé kerül, azonnal megfog. Az ugró párduc a maga erejével, szépségével valami nagyon jót sejtet arra vonatkozóan, hogy mi lehet a palackban.

A nagyon hosszú idő amit a hordóban töltöttek ezek a konyak cseppek, megadják neki a sötét arany, ragyogó színt. A Meukow Icone cognac illatába felfedezhető a jázmin és az írisz egyedülálló illata, melyet az őszi gyümölcsök (szilva, őszibarack) karakterei egészítenek ki. 

Származási hely: Franciaország
Régió: Cognac
Földrajzi eredetvédettség: Van
Lepárló: Meukow Cognac Distillery
Alapanyag: Szőlőbor
Érlelési idő: 12-30 év, kevert
Érlelési kategória: blended (többféle érlelésű konyakból)
Érlelés módja: Tölgyfahordóban érlelt

Illat: A Meukow Icone cognac 0,7 40% pDD: Csodás kipárolgása egy ünnep az érdeklődőnek. Rengeteg citrusos, hordós, narancshéjas, aszalt gyümölcsös, jázminos, trópusi gyümölcsös, majd jön a mazsola, vanília, karamell, aszalt barack és szilva.

Íz: A Meukow Icone cognac 0,7 40% pDD: A kipárolgásai már éreztették, hogy egy nagyszerű itallal van dolgunk. Zamataira jellemző az édeskés, mazsolás, aszalt gyümölcsös, fahéjas, narancsos, vaníliás, mangós, grapefruitos, csokoládés és végül a mély, hordós, olajos, selymes, bársonyos érzet.

Lecsengés: finoman és hosszan tűnik tova a sok-sok íz.

Szín: aranyló borostyán

Így kóstold meg: kötelező a szép kristálypohár, egy hintaszék jót tud tenni a csendes gondolatokhoz a 18-20 fokon csodásan mutató konyak első és utolsó kortyához.

Élvezd az életet, ez egy nagyon különleges itóka....! Eggs!


VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!