Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Camus V.S. Intensely Aromatic cognac 0,7 40%

camus-vs-intensely-aromatic.jpg
camus-vs-intensely-aromatic.jpg
Cikkszám: Ig-001497
Felvéve: 2023-01-19
Módosítva: 2023-02-07
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 25 043 Ft / 1 l
Ár: 17 530 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 17530 Ft 17530

Termékismertető

Camus V.S. Intensely Aromatic cognac 0,7 40%

 

1863 óta 5 generáció vett részt a családi ( alapító: Jean Baptist Camus ) vállalkozásban, miszerint a fő cél az volt, hogy létrehozzák és állandóan fejlesszék a konyakjuk minőségét és végül is egy egyedi terméket alkossanak. Az ötödik legkisebb termőterülettel rendelkező cégként ( AOC cru – Borderies )

Abszolúte csodás aromájú, gyümölcsös konyakokat készítenek úgy, hogy mindig is a kiindulási bor minőségére óriási hangsúlyt fektettek. Ez az a megbonthatatlan kapcsolat a termőterület, tradíció, technológia és a szakértő szakember között, amire a Camus épül több száz éve. (ők dobták piacra a világon elsőként a Camus Borderies XO Cognac-ot), ezzel létrehozták a ibolya-vanília aromák kettősét úgy, hogy az a lehető legbársonyosabb és kiegyensúlyozottabb legyen.

A Camus V.S. Intensely Aromatic cognac 0,7 40% család egy nagyon bátor megjelenítése a Camus Living Tradition Cognacs elvnek ( A Camus konyak élő tradíciója napjainkban ), ami a legjobb blended konyakot kell, hogy eredményezze a jövőben is. Ez a folyamat mint gyártás és előállítás a Camus Ile de Ré Cognacs szigeten zajlik.

A termék:

A Camus V.S. Intensely Aromatic cognac 0,7 40% összeállításakor a fajták majd 95 %-át a megszokott Ugni Blanc adja, és a fennmaradó 5 %-nyi Folle Blanche fajtát pedig megvásárolják a komplex íz-hatás elérése érdekében. A konyak megalkotásában az annyira lényeges fontos érlelést pedig Tronçais és Allier hordókban kapja az alappárlat.

Származási hely:    Franciaország
Régió:    Cognac (Blended)
Földrajzi eredetvédettség:    Van
Lepárló:    Camus Cognac Distillery
Alapanyag:    Szőlő
Érlelési idő:    minimum 2 év
Érlelési kategória:    V.S.
Érlelés módja:    Fahordóban érlelt
Hordó típusa:    Tölgyfahordó

Különleges lepárlás: csak a 2. lepárlás legszebb részeit használják az "Intensely" elnevezésű cognac család esetében.

Illat: A Camus V.S. Intensely Aromatic cognac 0,7 40%:Finom, lágy, csokis, hordós, vaníliás, fahéjas, fűszeres kipárolgása a szárított gyümölcs és virág aromákkal alkot egységes, élvezetes egészet.

Íz: Camus V.S. Intensely Aromatic cognac 0,7 40%: Édeskés-száraz, hordós, vaníliás, anyhén csokis, picit fűszeres, szárított gyümölcsös, barackvirágos, kicsit lekváros zamatokat észlelhetünk.

Lecsengés: Igazán kellemes, símogató, picit édeskés és a vanília-hordó együttese kiütközik.

Szín:  Aranysárga

Így kóstold meg : Önmagában, tisztán 18-20 fokon. Jéggel is lehet, és konyak alapú koktélokba, kávéhoz, kávéba is.

Ma este kortyolgasd ezt klassz italt!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!