Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Absolut Vodka Watermelon 0,7 38%

absolut-watermelon-07.jpg
absolut-watermelon-07.jpg
Cikkszám: Ig-001485
Felvéve: 2022-12-12
Módosítva: 2023-10-18
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 10 814 Ft / 1 l
Ár: 7 570 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 7570 Ft 7570
Absolut Vodka

Termékismertető

Absolut Vodka Watermelon 0,7 38%

Származási hely: Svédország
Lepárló: Absolut Vodka Distillery
Ital típus: Tiszta vodka
Alapanyag: Búza/gabona + dinnye + titkos összetevők

Illat: Az Absolut Vodka Watermelon 0,7 38%: Igencsak vonzóak a kipárolgásai ennek a vodka likőrnek! Úgy vitték bele a dinnye aromákat, hogy a viszonylag magas alkohol tartalom sem nyomja el a gyümölcs illatát. Itt is jelen vannak az oly jellemző kiegészítő citrusok,- lime, citrom, grapefruit, mangó. Ez a családtag is visszadja a búza alapú vodkák jellegzetes, friss illataii, természetes kigőzölgéseit. Egy kicsi kardamon itt is mintha jelen lenne halványan. A tölgyfahordós érlelés sem tagadható le. 

Íz: Az Absolut Vodka Watermelon 0,7 38%: Az első korty finom, természetesen dinnye ízzel, kellően erős alkohol tartalommal. Az ízei friss, ropogós, élénkítő hatásúak. A vodka maga lágy, érlelt, olajos, kiemelkedően egyedi. Citrusos, van benne lime, narancs, grapefruit és mintha zöldalma is megjelenne.  és némi narancshéj érződik ki az aroma rétegekből. Selymesen melengető, finom, édeskés, de kicsit száraz is. Ropogósan friss és a szájban szétterjedően b

Lecsengés: Hosszú, dinnyés, gyümölcsös, alkoholos, édeskés.

Szín: Halvány piros.

Így kóstold meg: Végy egy szép poharat, - kristály vagy ólomkristály legyen a -, majd hörpints belőle tisztán, szoba hőmérsékleten, aztán próbáld ki behűtve majd jéggel. 

Élvezd az életet, koktélra fel! EGGS!


Érdekesség:

Egy kis Absolut-történelem:

Az 1800-as évek végén járunk amikor egy svéd vállalkozó szellemű úriember és iparos, Lars Olsson Smith kigondolt egy merőben új technológiát a finom vodka készítésére.

Az is igaz, hogy nem volt ,,felkészületlen,, mert ekkor már a svéd vodka előállítás négyszáz éve fennállt.
A célja a tökéletes tisztaság, lágyabb harmonikusabb íz elérése volt.

A vodka megújítója ezek után nem túl nagy fantáziával elnevezte a termékét: Abszolút Tiszta Vodkának (Absolut Rent Brännvin).
VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!