Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Meukow XPresso cognac alapú likőr 0,7 20%

meukow-xpresso.jpg
meukow-xpresso.jpg
Cikkszám: Ig-001466
Felvéve: 2022-11-18
Módosítva: 2022-11-21
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 18 314 Ft / 1 l
Ár: 12 820 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 12820 Ft 12820

Termékismertető

Meukow XPresso cognac alapú likőr 0,7 20%

Már a név is adja önmagát, miszerint is ez a ,,Meukow,, egy ősi, orosz, családi név. 1862.-ben két fivért a családfő elküldött Franciaországba azzal a céllal, hogy biztosítsák a Cár konyak ellátását.

Annyira megtetszett a termék, a cognac – vidék, hogy megalkották a saját márkájukat.
Mai formájában a párduc logó az erőt, energiát, egzotikusságot, szépséget, a harmóniát sugározza és ráadásul nagyon elegáns. Az egyik legjobban ismert konyak márka a világon. A lepárló helye Matha, Charente Maritime.

A Meukow XPresso cognac alapú likőr 0,7 20%

Ez a gyönyörű konyak ahogyan a szemünk elé kerül, azonnal megfog. Az ugró párduc a maga erejével, szépségével valami nagyon jót sejtet arra vonatkozóan, hogy mi lehet a palackban.

A nagyon hosszú idő amit a hordóban töltöttek ezek a konyak cseppek, megadják neki a sötét arany, ragyogó színt. A Meukow Icone cognac illatába felfedezhető a jázmin és az írisz egyedülálló illata, melyet az őszi gyümölcsök (szilva, őszibarack) karakterei egészítenek ki. 

Származási hely: Franciaország
Régió: Cognac
Földrajzi eredetvédettség: Van
Lepárló: Meukow Cognac Distillery
Alapanyag: Szőlőbor
Érlelési idő: nem ismert
Érlelési kategória: blended (többféle érlelésű konyakból)
Érlelés módja: Tölgyfahordóban érlelt
Ízesítés: Kávé


Illat: A Meukow XPresso cognac alapú likőr 0,7 20%: Ennél a konyak márka családnál nem túlzás leírni mindegyiknél, hogy csodás kipárolgása egy ünnep az érdeklődőnek. Azonban ez a változat abban más, hogy kávéval ízesítik. Kipárolgása ennélfogva a hagyományos illatok mellett a kávéval egészül ki. Maga a cognac lekváros, hordós, fűszeres, citrusos, mazsolás, narancshéjas, aszalt gyümölcsös, jázminos, trópusi gyümölcsös, csokis, vaníliás, kissé mintha fahéjas is lenne, van benne mandula és mogyoró. 

Íz: A Meukow EXTRA cognac 0,7 40% pDD: Az első korty megdöbbentően jó és nagyon igényli a második és harmadik hörpintést is - főleg, hogy a kávé egészíti ki az eredeti Meukow aromákat. Száraz, édeskés, aszalt szőlős, mazsolás, baracklekváros, fűszeres, citrusos, kandírozott narancshéjas, mogyorós, mandulás, karamellás, csokis, selymes, bársonyos,- nagyon jó húzású konyak alapú likőr. Le a kalappal az alkotók előtt ismét. 

Lecsengés: Extra aromákkal, kávés, mély utóízekkel, finoman és hosszan tűnik tova.

Szín: barna

Így kóstold meg: kötelező a szép kristálypohár, egy hintaszék jót tud tenni a csendes gondolatokhoz a 18-20 fokon csodásan mutató konyak alapú likőr első és utolsó kortyához.

Élvezd az életet, a Hölgyeket is hívd meg ma este!j! Eggs!
 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!