Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Ararat Coffee brandy 0,7 30% pDD

ararat-coffee.jpg.png
ararat-coffee.jpg.png
Cikkszám: Ig-001452
Felvéve: 2022-10-27
Módosítva: 2022-11-18
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 21 271 Ft / 1 l
Ár: 14 890 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 14890 Ft 14890

Termékismertető

Ararat Coffee brandy 0,7 30% pDD


Származás: Örményország
Gyártó: Jereván Brandy Distillery
Alapanyag: Szőlő
Érlelés: Fahordóban, 6 évig
Alkoholtartalom: 30 % vol.

Érdekesség: A szent Ararát hegyről kapta a nevét, amely a Bibliában  is feltűnik, Noé bárkájával kapcsolatban. Ebben a brandyben összpontosul a csodás brandy és a nagy hagyománnyal bíró örmény kávézás az őrölt kávé ízének a megjelenítésével.

Illat: Az Ararat Coffee brandy 0,7 30% pDD. Intenzív szőlő gyümölcs és persze a tölgyfahordó dongájának az illata kerül rögtön elő - de itt a plusz az az őrölt kávé aromája. Csoki, kakaó, tószt, bőr, földes, szarvasgombás, vaníliás jegyek is addícionálisan ezzel együtt megjelennek a kipárolgásában. Mazsola és a szárított gyümölcsök, különösen a körte és szilva érezhető az aromák közül hagyományosan. Igazán szép, élvezetes újítás ez a brandy.

Íze: Az Ararat Coffee brandy 0,7 30% pDD. Remek brandy + őrölt kávé, e kettő az első íz érzékelési pont. Mellette a karamell, kakaó, fahéj, tószt, vanília, égetet cukor tapasztalható meg a kóstoló részéről. Ennyi az újdonság, ennyi a kávé újszerű hatása. Egyébként selymes, olajos érzéssel bír, a tölgyfa, a gyümölcsök, pörkölt olajos magvak zamata érkezik a kortyokban.

Lecsengés: Hosszú és a kávés mellék íz sokáig megmarad a csodás brandy zamatokkal együtt.

Szín: Sötét arany-borostyán

Így kóstold meg a poharadban: Szép – ha lehet kristály – konyakos poharat használva szobahőmérsékleten, és ha kedved van, akkor jéggel is.

Élvezd ki a napot, kettő az egyben! Eggs!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!