Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

J & B 15é Reserve Blended Scotch whisky 0,7 40% pDD

j-&-b-15y-reserve.jpg
j-&-b-15y-reserve.jpg
Cikkszám: Ig-001446
Felvéve: 2022-09-22
Módosítva: 2022-09-27
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 26 829 Ft / 1 l
Ár: 18 780 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 18780 Ft 18780

Termékismertető

J & B 15é Reserve Blended Scotch whisky 0,7 40% pDD


Származási hely: Skócia
Lepárló: J & B Whisky Distillery
Érlelés módja: Fahordóban minimum 15 éven át érlelt 

 
Illat: A J & B 15é Reserve Blended Scotch whisky 0,7 40% pDD: A kóstoló pohárban azonnal felkelti az érdeklődésünket,-először az orrunkat kell meggyőzni! A páráiban az első légkortynál megérezzük, hogy ez egy régi, komoly whisky. Kissé édeskés, malátás, kellően füstös, ellenben virágos, szárított virágos, aszalt gyümölcsös, pontosaban körtés, barackos. Fűszeressége erőteljes - fahéj, ánizs, gyömbér, kevés citromfű és kardamon kerül elő a gőzeiből. Fahordós, dongás, a tölgy édes-fanyar hatása emelkedik ki. Méz, füge, karamell a következő zamat csoport. Lime és citrom, valamint datolya is jelen van.

Íz: A J & B 15é Reserve Blended Scotch whisky 0,7 40% pDD: Nem semmi finom már az első korty is! Az ízeiben és élvezetes kortyaiban száraz-édes, tözeges, malátás, szárított gyümölcsös, kandírozott narancshéjas, aszalt szilvás és körtés aromák teszik ki az első aroma csokrot. A füstössége kifejezett, a dongás, tölgyes fanyarsága nagyon jól oszlik el, finoman módosítja az édeskés árpa és malátája ízeit. Kicsit kakaós, fahéjas, kókuszos, vaníliás, citrusos, mézes, csokoládés és pörkölt mandulás, mogyorós ízek rétegei örvendeztetik meg az éppen a kóstolást gyakorló ajkakat. Fűszeres, selymes és bársonyos,- de meg van a maga egyedi karaktere is.

Lecsengés: Hosszú, édeskés, füstös, vaníliás, kakaós, fűszeres, gyümölcsös.

Szín: Érett világos barna

Füstösség: Nincs

Így kóstold meg a poharadban: 18-21 fokon kezdj, majd próbáld ki hűtve, aztán jéggel. Ha lehet, akkor kristály whisky poharat használj!

Mutasd be ezt a szépséget a Barátaidnak is! Eggs!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!