Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Beluga Noble vodka + állvány 3,0 40% pDD

beluga-noble-3l-allvany.jpg
beluga-noble-3l-allvany.jpg
Cikkszám: Ig-001444
Felvéve: 2022-09-22
Módosítva: 2023-09-29
Egység: 3 lBruttó egységár: 32 253 Ft / 1 l
Ár: 96 760 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 96760 Ft 96760

Termékismertető

Beluga Noble vodka + állvány 3,0 40% pDD

 

A Beluga Vodka technológia és érdekességek:
Teljesen hagyományos módszerrel dolgozik a gyártó, és Szibériai artézi vizet használ. Ez önmagában nem sokat mond, csak sejtet. Azonban az a tény, hogy 300 km-es körzetben nincs semmilyen ipari létesítmény.  

Így érhető el az a tisztaság, amit a Beluga tud, és ezért oly egyedi az íze. A palackot híres formatervező készítette Franciaországból. A címkén szereplő tokhal pedig jelképezi a természetes tisztaságot, valamint az exkluzivitást, lévén ennek a halnak az ikrája a világon a legdrágább ilyen jellegű csemege.

Mindez történik Oroszországban, a Mariinsk Distillery-ben (1900.-ban alapították)

Na és az alapanyag sem semmi – pestiesen szólva, – mert minden része természetes anyagból van, a legjobb minőségű búzát, rozst használják általában.

Jellemző a dugó szerinti eredetiség beazonosítás. Egy kis kalapácsot és ecsetet is kapunk az üvegekhez, hogy egyrészt praktikusan feltörhető legyen a viasz, másrészt a morzsalék az ecsettel könnyen eltávolítható.
Azt lehet mondani, hogy ez a vodka család az elegancia, a luxus, az exkluzivitás maga, és egy olyan ,,feeling,, ami semmihez sem mérhető!

A Beluga Noble vodka + állvány 3,0 40% pDD

A lepárlás után 3 szoros szűrés jön, majd 30 napos nyugalom. 2002.-ben dobták először a piacra. Igazi csodás vodka, nagyon szépséges bőrtokban. Barátoknak, kedves ismerősnek nagyon ,,ütős,, ajándék lehet, főleg ekkora üvegben!

Így kóstold meg: Csak jéggel, és ne osztogasd.......csak a barátaiddal vagy a kedveseddel, családdal élvezd ki a percet!


Legyen élvezetes, baráti estéd, és tessék adagolni a Barátoknak ebből a finomságból! Eggs!


VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!