Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Bailey's Colada Lim.Ed. 0,7 17%

baileys-colada.jpeg
baileys-colada.jpeg
Cikkszám: Ig-001387
Felvéve: 2022-05-02
Módosítva: 2024-03-18
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 13 800 Ft / 1 l
Ár: 9 660 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 9660 Ft 9660

Termékismertető

Bailey's Colada Lim.Ed. 0,7 17%

Származás: Írország
Gyártó: Bailey's Liqueur Co.
Alapanyag: Whisky (3 évig van fahordóban), tejszín, belga csokoládé, kakaó, vanília (Madagaszkárról) ízesítő növényi anyagok.  Na és itt a ráadás a kókusz és az ananász!

Érlelés: Keveréssel és rázással történik.

Illat: A Bailey's Colada Lim.Ed. 0,7 17%: Itt ez az ital annyiban más az eredetihez képest, hogy kiérződik az ananász és a kókusz nemes illata. Egyébként ez az ital egy tejszínes emulziós likőr whiskyvel keverve. Az illata valóban whiskys-tejszínes, édeskés, bódítóan csokis, kakaós, napolyis, mogyorós, mandulás, és egy kissé még diós is talán. Kávés, csokoládés, karamellás aromák is előkerülnek. Az egyik kiemelkedő illata a vaníliáé. A whisky alap miatt a malátás, gabonás jegyek is szerepelnek az illatok között. A végén még lehet érezni egy icipici fahéjat és kakaót is.

Íz: A Bailey's Colada Lim.Ed. 0,7 17%: Már régen ismerjük az alap italt a plusz itt a kókusz és az ananász íze. Ez a világhírű krémlikőr volt az első tartósan az üvegben megmaradó homogén emulziós likőr. Krémes, lágy, édes. A whisky malátás, árpás jellege határozottan kiérezhető. Vanília, belga finomított csokoládé, kakaó, karamell, pörkölt mogyoró és mandula, pörkölt kávé aromáival folytatódik az íz-rétegek felismerése a kortyokból. Komoly szerepet kapott benne a tejszín bársonyossága és finomsága, ami viszont a kétszeres zsírtartalmának köszönhető. Összetett, kiemelkedően finom és lágyan krémes, "öröm-likőrről" van itt is szó. 

Lecsengés: Kellemes, édes, tejszínes, ananászos, kókuszos, csokis.

Szín: Közepesen barnás krém színű.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Még az Úriemberek is kedvelik ezt a folyékony élvezetet.....Eggs!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!