Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

El Dorado 8é rum 0,7 40%

el-dorado-8e-nod.jpg
el-dorado-8e-nod.jpg
Cikkszám: Ig-001371
Felvéve: 2022-03-17
Módosítva: 2023-06-29
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 17 386 Ft / 1 l
Ár: 12 170 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 12170 Ft 12170

Termékismertető

El Dorado 8é rum 0,7 40%

Angolul és kínaiul lásd alul; see English and Chinese below; 下面是英文和中文

Utazzunk el Dél-amerikába, és kukkantsunk be Guyana-ba egy kellemes rumra, az El Dorado márkanévre hallgatóra !

A rengeteg mese szerint az inkáknak volt egy legendás városa, a híres-nevezetes El Dorado. Ez tele volt arannyal, drágakövekkel, de soha senki nem találta meg a szerencsevadászok közül, de a nagy felfedezők is sikertelenek maradtak......

A Demerara lepárlót 1670-ben alapították ebben az egzotikus országban, - Guyanában.
Napjainkig ( 2017 ) eltelt 347 év, ami tekintélyes hagyományt jelent.

Ídézet egy szakembertől:
,,Az El Dorado márka ebben a 8 éves rumban egy igazán finom alternatívát kínál a kifinomult, komplex ízeket megfizethető áron kereső rumrajongóknak. Kiváló alapanyagok, és kellő mértékű hozzáértés eredménye ez a borostyán színű, cukornádmelaszból készült rum. A keveréshez felhasznált minimum 8 éves rumok egy része kisüsti, egy része oszlopos lepárlású, ráadásul ez utóbbiak is sokfélék, köztük modern és szinte muzeális berendezésekkel készült párlatokat is találunk. ,,

A keverőmesterek ragaszkodnak mind a mai napig a korábban kialakult szisztémájukhoz, miszerint használt bourbon hordókban érik egységes, komplex és sokoldalú rummá ez a szépséges ital.

Az El Dorado 8 éves rum összefoglaja, egyszerre kínálja fel a ,,full,, a teljes ízű, nehezebb, testes, és a koktélokhoz oly kiváló könnyű-közepes rumok fajtajegyeit. Egyébiránt magában fogyasztva is parádés itóka.

Így élvezd a poharadban: Rögvest kóstold meg a palack kinyitása után, - akár párhuzamosan is - jéggel és 18-20 fokon. Engedd meg, hogy pár perc után elengedhesse simulékony illatát és ízeit. Koktélokhoz első osztályú, keverj bele vodkát, gint, de akár whiskyt vagy brandyt, majd tégy hozzá meggy levet, vagy grapefruitot, cukorszirupot és fedd be mentával. Eggs !


 

El Dorado 8y rum (0,7 40% pDD)(Angol/English)

 

According to the ancient tales, the Incas had a legendary city, the so called El Dorado. It was believed that this city is built on gold and gems, but unfortunately none of the treasure hunters or the great explorers ever found it. In 1670, the Demerara Distillery was founded in Guyana, the hypothetical homeland of El Dorado. Today, this distillery carries the legacy of 347 years.

 

Quote from a specialist: “By this 8-year-long maturated rum, the El Dorado brand provides a fine and affordable option to the rum lovers. The selection of the best ingredients and the expertise of the specialists resulted in this amber coloured, sugar cane made rum. Some of the 8-year-old rums used for blending are distilled by the so called “kisüsti” method, and some of them are column-distilled, in addition, the latter are diverse including distillates made by modern and traditional methods.

 

The El Dorado 8y rum (0,7 40% pDD) is representing a full-bodied, dense rum which is totally recommended to mix with other ingredients and cocktails. If you try it neat, it also unfolds unparalleled aromas.

 

Consumption suggestion: Try it neat at room temperature, then with ice. It takes a few minutes to release its velvety and smooth flavours and aromas. Considering cocktails, mix it with vodka, gin, whiskey, or brandy, and add some cherry or grapefruit juice, syrup, and put some mint on the top. Cheers!

 

 

 

黄金国朗姆酒8(0,7 40% 纸盒)

 

品名: El Dorado 8y rum (0,7 40% pDD)

 

在众多古老的传说里,印加人有一座异常神秘的城市,称作黄金国(El Dorado)。人们曾相信这座城市用于无法尽数的黄金和宝石打造,但是到目前为止,连寻宝人和探险家都没发现过此地。1670年,所谓Demerara酒厂成立于圭亚那,是黄金国的原型。从此347年历史悠久的酒厂创造了辉煌而甘蔗做的佳酿。

 

来自专家的引用: „将这款8年陈酿的朗姆酒,黄金国为朗姆酒的爱好者提供了一种支付得起而精致的佳酿。由于原料仔细地筛选,及陈酿专家的心血,该酒厂造就了这款琥珀色的传世之作。所使用的朗姆酒的一部分是通过kisüsti”蒸馏方法制造的,剩下来的以蒸馏柱为制造。另外后者的方法还包括现代蒸馏方式和传统蒸馏方式。”

 

黄金国朗姆酒8(0,7 40% 纸盒)体现了一种精致而丰富的朗姆酒。本品适用于混合鸡尾酒的同时也在独饮的领域不遑多让。

 

饮用建议: 首先单独饮用,其次室温度下,最后加冰。本品需一些耐心烦便可体验到所有的微妙精髓。就鸡尾酒而言,建议与伏特加,金酒,威士忌和白兰地配合饮用,加上樱桃汁或葡萄果汁,糖浆,最后在上面放一些薄荷。

 

干杯!


 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!