Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Jack Daniel's Old No.7. Legacy Ed.2. 1,0 43% pDD

jack-daniels-old-no7-legacy-ed-2.jpg
jack-daniels-old-no7-legacy-ed-2.jpg
Cikkszám: Ig-001352
Felvéve: 2022-01-21
Módosítva: 2022-12-21
Egység: 1 lBruttó egységár: 20 700 Ft / 1 l
Ár: 20 700 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 20700 Ft 20700

Termékismertető

Jack Daniel's Old No.7. Legacy Ed.2. 1,0 43% pDD

Származás: USA
Gyártó: Jack Daniel Distillery
Alapanyag: Kukorica, Árpa, rozs

Érlelés: Fahordóban.  

Érdekesség: A régi időkben zöld volt a whiskey márka színe, ez a 2. kiadás fekete. (Korábban 1904.-ben dobtak ki a piacra zöld címkéset.)

Illat: A Jack Daniel's Old No.7. Legacy Ed.2. 1,0 43% pDD nem csak egy egyedi, nagyon szépen kialakított formával megáldott ital, hanem kiváló illatokkal is bír. Remekül megérlelt, finom kipárolgásokkal megáldott tennessy whisky. A megillatozásakor kitűnik nyilván az alap aroma kollekció,- azaz a kukorica melasz, a rozs és az árpa keveréke, ezeknek a malátája, kivonata. Már a gőzeiben is kissé édeskés, kissé füstös, azonban erősen vaníliás, hordós, fadongás, tölgyes aromájú. Tovább haladva az elemzéssel illóolajos, mazsolás, fahéjas, karamellás zamatok kerülnek a szimatoló orrba.

Íz: A Jack Daniel's Old No.7. Legacy Ed.2. 1,0 43% pDD whiskey ízei finomak. Amikor a szánkba vesszük az első kortyot, élvezettel érezhetjük az édeskés, illóolajos, bársonyos, lágy, égetett tölgyfahordós, dongás, kissé füstös íz-csokrot. Ez az ital igen sokrétegű, összetett aromákkal van megáldva. Benne vannak a következő zamatok: édeskés maláta, kukorica, rozs, karamell, vanília, fahéj, citrusok. Nagyon kellemes italú és húzású whisky!  

Lecsengés: Közepesen hosszú, malátás, fás.

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Tisztelegj egy pohárkával ebből az italból az alkotóknak!  Eggs!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!