Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Captain Morgan Sliced Apple 0,7 25%

captain-morgan-sliced-apple.jpeg
captain-morgan-sliced-apple.jpeg
Cikkszám: Ig-001347
Felvéve: 2022-01-20
Módosítva: 2023-10-18
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 9 957 Ft / 1 l
Ár: 6 970 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 6970 Ft 6970

Termékismertető

Captain Morgan Sliced Apple 0,7 25%


Származása: Karib-térség, Puerto Rico
Lepárló: Destilieria Serralles
Alapanyag: cukornád + zöld alma
Érlelés: fahordóban

Illat: A Captain Morgan Sliced Apple 0,7 25%: A pohárba történő kitöltése után azonnal telíti a kiváncsiskodó orrát az igazi, hamisítatlan rum + zöldalmás-kompótos aroma. Pár perc és kiteljesedik a benne lévő sok zamat. Úgy mint a pörkölt melasz, a hordósság, a csokoládé, karamell, tejcsokoládé, a vanília, a frissen őrölt kávé. Kissé édeskés, nektáros, tósztkenyeres, tele van ez is fűszerrel. Kandírozott gyümölcsök, mazsola, méz, lekvár zamata jelenik meg a páráiban. 

Íz: A Captain Morgan Sliced Apple 0,7 25%: Nyilvánvalóan édeskés-száraz + almás kipárolgása van. Kiemelten fűszeres, édes-száraz, gyógynövényes, kandírozott gyümölcsös. Azonban ne feledkezzünk meg az alap ízről sem, amely nem más, mint a pörkölt melasz! Ráadás a mazsola barack és szilvalekvár, vanília, csoki és karamell, pörkölt mogyoró, mandula, pisztácia, datolya, nararncshéj aromák emelik az élvezeti értékét. 

Lecsengés: Édeskésen, almásan kompótos, ráadásul fűszeres, aromás utó ízhatása van.

Szín: Világos sárgás-barna

Így élvezd a poharadban: Na, ez az egyik olyan rum, amihez ne tégy semmit, azt találd ki, hogy jéggel vagy anélkül próbálod ki. Jól bírja koktélokban az ízetlenebb alkoholokat, mint pld. a vodka. Eggs!

Legyen szép estéd! Eggs!

Érdekesség:

Az eredeti karibi, Jamaicában készített Captain Morgan a világ egyik legkedveltebb rum családja.
Nevét a kapitány Henry Morgan (1635-1688), walesi születésű kalózról kapta, aki 1671-ben a spanyolok felett aratott győzedelmes küzdelme alatt elveszítette szeretett parancsnoki hajóját, és aki Jamaica kormányzója volt 1680-ban és végül lovaggá üttetett I. János angol uralkodó által.

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!