Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Bailey's Birthday Cake likőr 0,7 17%

baileys-birthday-cake.jpg
baileys-birthday-cake.jpg
Cikkszám: Ig-001332
Felvéve: 2021-12-18
Módosítva: 2023-08-10
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 13 814 Ft / 1 l
Ár: 9 670 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 9670 Ft 9670

Termékismertető

Bailey's Birthday Cake likőr 0,7 17%


Származás: Írország
Gyártó: Bailey's Liqueur Co.
Alapanyag: Whisky ( 3 évig van fahordóban),  tejszín, vanília, fahéj, szegfűszeg, szerecsendió, ízesítő növényi anyagok. 

Érlelés: Keveréssel és rázással történik.

Illat: A Bailey's Birthday Cake likőr 0,7 17%: A nevében is benne van,- ezt a terméket egy vaníliás-csokoládés-tejszínes-karamellás szülinapi tortához lehet hasonlítani. Meg is jelenik ez a jellegzetessége a kipárolgásaiban! Édeskés, whiskys, benne különleges fűszerezéssel. Rengeteg csodás aromát érezhetünk ki belőle, kissé mintha aszalt gyümölcsös is lenne, mogyorós, mandulás, piskótás, limzeres - egyszerűen kiváló az illata!  

Íz: A Bailey's Birthday Cake likőr 0,7 17%: Ez a világhírű krémlikőr család,- pontosabban az alkotója - állandóan fejleszt, próbálgatja az ízeket! Íme itt egy remek példány, ami édes, whiskys, vaníliás, csokis, tortás-süteményes-piskótás-cimetfánkos zamataival igazi finom élvezetet jelent folyékony formában. Ha ünnep van, vagy csak megkívánod, egy korty tuti, hogy nem elég. Van benne csipetnyi fűszer, krémes, simogató, selymes, kakaós, karamellás, olajos magvas azok pörkölt változatait gondolva ide. 

Lecsengés: Kellemes, édes, tejszínes, vaníliás, fahéjas, fűszeres, csokis, tejcsokis, fehér csokis.

Szín: Világos barna.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Nem egy, de 4 poharat hozz a családnak, mert ma a szülinapot ezzel a "folyékony tortával" kell megünnepelni! Eggs!

 

Érdekesség:

Ez a fantasztikus, finom likőr 1974.-ben született, akkor, amikor az egyik hatalmas cégnek whisky feleslege maradt a raktáraiban. Ma már nyugodtan állítható, hogy a világ egyik,- ha nem az első - legelismertebb likőre. Ebben a pillanatban kb. 50.000 tehén csak azért él, hogy az általa termelt tejből készült tejszín elég legyen az előállításához. 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!