Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Grant's 12é Triple Wood Scotch whisky 1,0 40%

grants-12-e-triple wood-1-l.jpg
grants-12-e-triple wood-1-l.jpg
Cikkszám: Ig-001330
Felvéve: 2021-12-22
Módosítva: 2021-12-23
Egység: 1 lBruttó egységár: 20 840 Ft / 1 l
Ár: 20 840 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 20840 Ft 20840

Termékismertető

Grant's 12é Triple Wood Scotch whisky 1,0 40%

Származási hely: Skócia
Régió: Highland, Speyside
Lepárló: William Grant's Whisky Distillery
Ital típus: Scotch, blended
Érlelés módja: Fahordóban, 3-féle, 12 éven át érlelt. Az utolsó hordó Sherrys, Virgin Tölgy (fehértölgy)

 
Illat: A Grant's 12é Triple Wood Scotch whisky 1,0 40%: Nagyon komplex illatanyagot érezhetünk, amely köszönhető a 3-féle hordó áldott hatásának. Édeskés, száraz, kicsit fűszeres, icipicit - azaz kellően - csípős, kissé füstös és tőzeges, virágok és friss gyümölcsök aromája keveredik az aszalt gyümölcsökkel, a sherrys jelleggel. Malátás, tósztkenyeres, pörkölt kókuszos, mogyorós, mandulás, csokis, kakaós, kávés, vaníliás, ananászos, lekváros, kandírozott narancshéjas. 

Íz: A Grant's 12é Triple Wood Scotch whisky 1,0 40%: Ez is egy kiváló tagja a márka családnak, ez bátran állítható! Édeskés-száraz, hordós, sherrys, gyümölcsös, picit füstös, pörkölt malátás, kandírozott narancshéjas, lekváros, szárított gyümölcsös, fűszeres, dongás, vaníliás, mogyorós, mandulás, kakaós, csokis, pörkölt kókuszos, - nagyon jó húzású, selymes, bársonyos. 

Lecsengés: Közepesnél jóval hosszabb, édeskés, malátás, tölgyes, sherrys, vaníliás, fűszeres

Szín: Érett aranysárga.

Füstösség: Enyhén füstös

Így kóstold meg a poharadban: 18-21 fokon kezdj, majd próbáld ki hűtve, aztán jéggel. Ha lehet, akkor kristály whiskys poharat használj!

Emeld a ma esti parti színvonalát, csapjatok bele......! Eggs!

Érdekesség:

William Grant eredeti receptje alapján David Stewart és Brian Kinsman keverőmesterek irányításával több, mint 25 féle, a legfinomabb malt és gabona whiskyk felhasználásával készítik a Grant’s blended whiskyt.

Ezek között megtalálható a cég saját márkája, a Girvan, amely a legelismertebb gabona whiskyk közé tartozik különleges készítési eljárása miatt.

Az eredmény egy tiszta, édes-gyümölcsös ízekben gazdag, sokrétű whisky, amelynek sajátos világa igazi felfedezést kíván.

Jim Murray véleményénél jobb ajánló nem is nagyon kell: „Csodálatos whisky, az egyik legkomplexebb ízvilágú blend, amit valaha megalkottak.”

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!