Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Lafite Légende Bordeaux francia vörösbor 0,75 12%

lafite-legende-bordeaux-1.jpg
lafite-legende-bordeaux-1.jpg
Cikkszám: Hn-00109
Felvéve: 2021-08-12
Módosítva: 2023-08-30
Egység: 0.75 lBruttó egységár: 7 360 Ft / 1 l
Ár: 5 520 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 5520 Ft 5520

Termékismertető

Lafite Légende Bordeaux francia vörösbor 0,75 12%


Származás: Franciaország.
Gyártó: Chateau Lafite Rothschild Pincészet

Alapanyag: szőlő, bor, (Cabernet Sauvignon-ból, Merlot-ból, Cabernet Franc-ból és Petit Verdot-ból)

Érlelés: Tölgyfahordóban

Illat: A Lafite Légende Bordeaux francia vörösbor 0,75 12% vörösbor kóstolásához különös szeretettel kezdünk bele. Ez a bor megérdemli. A kipárolgása csodás, tele van a fekete és piros erdei gyümölcsök nagyon sok, egymásra rakódó rétegeivel, azok zamataival és aromáival. Már az illata sem hagy kívánnivalót maga után, lágy, a tanninok elképesztően finomak, az illatok hihetetlen egyensúlyba kerültek az érlelés során. A fekete szeder, fekete ribizli és a sötét áfonya olyan zamatai kerülnek elő, amelyek párját ritkítják.  

Íz: A Lafite Légende Bordeaux francia vörösbor 0,75 12% vörösbor megízlelése önmagában egy hatalmas élmény, nem nagyon lehet az átlag borokhoz hasonlítani. Gyümölcs-óceánra jutottunk ki, ahol csak meregetni lehet nagyon sok időn át az ízek önálló tengereiből. A rengeteg erdei gyümölcs, a fűszeres, keserűcsokis és hordós, enyhén pörkölt fadongás zamatok elkápráztatnak. Azt kijelenteni, hogy a savai nagyon finomak - nem elég kifejező. A nagyon sokadik percben finom fűszerek és al-íz rétegek kerülnek elő, mint pld. a fekete ribizli, a nagyon érett erdei szamóca. Mondani olyanokat, hogy bársonyos - nem eléggé adja vissza a tényleges érzést. Nagyszerűen megalkotott, csupa íz, aroma, zamat, élvezet,- önmagában egy önálló stílus ez a bor.  

Lecsengés: Nagyon hosszú, kivételesen gyümölcsös, nagyon finoman, de ízesen fűszeres, minden öt percben újabb zamatokkal a kortyok végén. 

Szín: Bíborvörös

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 12-16 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg!

Ha ezt a palackot felbontod, lehetsz írigy, lehetsz önző,- mi megértjük....! Élvezd az életet!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!