Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Jura Seven Wood Single Malt Scotch whisky 0,7 42% pDD

jura-seven-wood.jpg
jura-seven-wood.jpg
Cikkszám: Hn-00069
Felvéve: 2018-06-27
Módosítva: 2022-03-21
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 37 600 Ft / 1 l
Ár: 26 320 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 26320 Ft 26320
Jura Whisky Distillery

Termékismertető

Jura Seven Wood Single Malt Scotch whisky 0,7 42% pDD

Származás: Skócia, Jura Szigete
Gyártó: Jura Whisky Distillery
Alapanyag: Árpa

Érlelés: Először amerikai fehértölgyből készült használt bourbon hordókban, majd további 6 (!) félében: Vosges, Jupilles, Les Bertranges, Allier, Tronçais, and Limousin casks.  

Illat: A Jura Seven Wood Single Malt Scotch whisky 0,7 42% pDD kipárolgása olyan aromákat "tesz" egymás mellé, ami teljesen kuriózum. Édes, de száraz, édes, de savanykás is, pörkölt, de lágy, olajos, de karcos is pont a kellő mértékben. Malátás és virágos, gyümölcsös, de kicsit tőzeges is. Csuda nagy élmény már az illatainak a megtapasztalása is ennek az italnak. Kakaó, csoki, mogyoró és mandula, citrusok, narancshéj és szárított, kandírozott változatai vannak benne. 

Íz: A Jura Seven Wood Single Malt Scotch whisky 0,7 42% pDD whisky aromái és ízei elképesztő érdekességet hoznak az első kortyokban. Száraz és édeskés, olajos de kicsit csípős, füstös, tőzeges, hordós, dongás, picit boros és cseresznyés, citrusos, virágos, gyümölcsös jellege is van. Fahéjas, kakaós, kardamon és szegfűszeg érződik ki belőle. Selymes alapvetően, de a karaktere nem lágy még sem. Jó húzású, remekül megalkotott whisky. 

Lecsengés: Hosszú, az édes-száraz, a savanyú-édes, gyümölcsös-malátás, hordós-virágos érdekes és eklektikus aromákkal ér véget.

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Előszrö 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskis pohárban.

Legyen ma egy nagy beszélgetésed a Családdal, élvezzétek a társaságot! EGGS!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!