Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Jura 18é Single Malt Scotch whisky 0,7 44% pDD

jura_18_years.jpg
jura_18_years.jpg
Cikkszám: Hn-00068
Felvéve: 2018-06-27
Módosítva: 2023-01-11
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 58 343 Ft / 1 l
Ár: 40 840 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 40840 Ft 40840
Jura Whisky Distillery

Termékismertető

Jura 18é Single Malt Scotch whisky 0,7 44% pDD

Származás: Skócia, Jura Szigete
Gyártó: Jura Whisky Distillery
Alapanyag: Árpa

Érlelés: Először amerikai fehértölgyből készült használt bourbon hordókban, majd a végén a francia Premier Grand Cru Classé Bordeaux-i hordókban,- összesen 18 évig. 

Illat: A Jura 18é Single Malt Scotch whisky 0,7 44% pDD bele illatozásakor a kóstoló pohárba egy kiváló ital rajzolódik ki azonnal. Malátás, édeskés-száraz, hordó dongás, fás, kicsit cseresznyés és meggyes alsó aromákkal bír. Benne van a finom pörkölt mandula, mogyoró, a fahéj és a kakaós, tejcsokis-egyveleg, mint zamat komplexitás. Selymes, lágy érzést kelt a gőzeiben. Virágos, szárított virágos, datolyás, mangós illat-rétegek is fel-fel sejlenek. Nagyon érett és jól megalkotott ital képét mutatja, és még meg sem kóstoltuk! 

Íz: A Jura 18é Single Malt Scotch whisky 0,7 44% pDD whisky első benyomása az első kortyok kiélvezésekor megmutatja ennek az italnak a valódi hatását. Csuda finom, dús, olajos, édeskés-száraz, malátás, kellemesen ódon hordó dongás érzetünk van. Szárított fűszer és gyógynövények, fahéj, mandula, mogyoró, kesudió van benne. Kicsi cseresznyés-meggyes jelleg sem hiányzik. Selymes, bársonyos, jól itatja önmagát. Kakós kicsit, karamellás, narancshéjas, kicsit citrusos is.

Lecsengés: Hosszú, az édes-száraz és a fűszeres, hordós aroma marad a végére

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Előszrö 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskis pohárban.

Legyen egy ünnepi estéd, amikor ezt a whiskyt kóstolgatod! EGGS!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!