Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Mozart Strawberry likőr 0,5 15%

mozart-strawberry.jpg
mozart-strawberry.jpg
Cikkszám: Hn-00038
Felvéve: 2017-11-06
Módosítva: 2023-03-23
Egység: 0.5 lBruttó egységár: 13 340 Ft / 1 l
Ár: 6 670 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 6670 Ft 6670

Termékismertető

Mozart Strawberry likőr 0,5 15%


Származása: Ausztria
Lepárló: Mozart Liqueur Ltd
Alapanyag: Alkohol, eper, kakaó kivonat, kakaó olaj, belga fehér csokoládé, tejszín, Bourbon vanília, ízesítő és fűszernövények
 
Illat: A Mozart Strawberry likőrben a világhírű belga csoki ipar egyik legfinomabb képviselője okoz csodát az ital megillatozásakor, és ez nem más mint  a fehér csokoládéjuk. Elkápráztató illatokkal bódít el ez az ital, amikor a palackot kinyitjuk és a kiöntött likőr fölé hajolunk. Ami legelőször érezhető a kipárolgásaiban az az elképesztő gyümölcsös, epres, vaníliás, csokoládés aroma. Na de aztán jön a karamell, a tejszín, illetve a nagyon finoman előkerülő fűszer és ízesítő növények zamata.  

Íz: A Mozart Strawberry likőr a kóstolás közben és utána megállapíthatóan remek itóka. Csodás az eper édes aromája, a csokoládé szuper finom, lágy és selymes íze. Na és aztán a vanília, a karamell és a nagyon légies tejszín - ami el andalítja a kóstoló ajkakat. Oly mértékben összhangban vannak az ízei és az aromái, hogy csak nagy nehézségek árán lehet részeit felismerni, rétegeit elkülöníteni. 

Lecsengés: Finom, epres, gyümölcsös, csokis, krémes, hosszan tartó.

Szín: Világos rózsaszín

Koktélokhoz: Nagyon finom, jó italokat lehet belőle keverni, ízesíteni. Felhasználható akár desszertekhez, fagylaltokhoz is.

Így kóstold meg: lehet aperitifként, kispohárban, 18-20 fokon vagy hűtve.

Ajándékozd meg az élményel a hozzád közel állókat, főhajtással fognak megdícsérni!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!