Termékeink

Fernet Branca Menta 0,7 28%

fernet-branca-menta.jpg
Cikkszám: Hn-00029
5 780 Ft

termekismerteto

Fernet Branca Menta 0,7 28%

Származás: Olaszország
Gyártó: Branca Distillery S. A.
Alapanyag: Finomított alkohol + 40 féle növény, benne 27 féle gyógynövény. (rebarbara, aloe vera van benne) + Menta

 

Érlelés: Keverés, rázás, szűrés, ülepítés, - pihentetés fahordóban, 1 éven át.

Illat: A Fernet Branca Menta 0,7 28% páráiban a plusz a nagyon határozott menta bevitele az italba. Minden más azonos az original változattal - íme a páráinak a leírása: A menta mellett a keserű aromáról nincs is mit beszélni, ez adott. A viszonylag magas alkoholtartalom jól megy a nagyon komplex,- a 40 féle - növényi anyag ázataival. Édeskés is, keserű is, száraz is. Pont ez a nagyszerű az aromák megillatozásakor. Kicsit mintha diós, ánizsos, szegfűszeges, kardamonos lenne..... 

Íz: A Fernet Branca Menta 0,7 28% első feltűnő zamat-eltérése az originalhoz képest a menta jelenléte. Ennyi benne a plusz az alap Fernet Branca-hoz képest. Egyébként az ízei annyira egyediek, hogy kvázi "messziről felismerhetőek". Keserű eléggé, édeskés pont a megfelelő mértékig, és savanyú-száraz is a sokféle növényi ázat kapcsán. Még is krémes,- a hordós pihentetés hatására. Az ízesítő növények illetve gyógynövények ázatának az összetett zamata nagyon dús, gazdag. Miden eklektikus tulajdonsága ellenére finom, élénkítő, frissítő, gyomrot simogató érzést kelt. 

Lecsengés: Hosszú, keserű-édes-savanyú-száraz, gyógynövényes, kissé ánizsos, mentás.

Szín: Sötétbarna.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály vagy ólomkristály poharat, és kóstold meg önmagában 12-18 fokon, de inkább majd hűtve, aztán jéggel, majd számtalan finom koktélban!

Frissítsd fel magad ezzel a különleges keserűvel! Eggs!

Bernandino Branca 1845.-ben alapította az üzemét.

 

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok