Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Hibiki Japanese Harmony 0,7 43% pDD

hibiki-japanese-harmony.jpg
hibiki-japanese-harmony.jpg
Cikkszám: Hn-00006
Felvéve: 2017-05-10
Módosítva: 2024-05-27
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 67 329 Ft / 1 l
Ár: 47 130 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 47130 Ft 47130

Termékismertető

Hibiki Japanese Harmony 0,7 43% pDD

Származási hely: Japán
Lepárló: Hibiki Whisky Distillery
Ital típus: Japán blended whisky.
Érlelés módja: Fahordóban érlelt, Mizunara tölgyfából készült 
 
Illat: A Hibiki Japanese Harmony 0,7 43% pDD páráiban azonnal megérezzük, hogy ez egy komoly whisky. Édeskés, malátás, nem túl füstös, ellenben virágos, szárított virágos, aszalt gyümölcsös, pontosabban körtés, barackos. Fűszeressége kiemelkedő - fahéj, ánizs, gyömbér, kevés citromfű és kardamon kerül elő a gőzeiből. Fahordós, dongás, a tölgy édes-fanyar hatása emelkedik ki. Méz, füge, karamell a következő zamat csoport. Lime és citrom, valamint datolya is jelen van.

Íz: A Hibiki Japanese Harmony 0,7 43% pDD ízeiben és élvezetes kortyaiban édes, malátás, szárított gyümölcsös, kandírozott narancshéjas, aszalt szilvás és körtés aromák teszik ki az első aroma csokrot. A füstössége nagyon enyhe, a dongás, tölgyes fanyarsága nagyon jól oszlik el, finoman módosítja az édeskés árpa és malátája ízeit. Kicsit kakaós, fahéjas, kókuszos, vaníliás, citrusos, mézes, csokoládés és pörkölt mandulás, mogyorós ízek rétegei örvendeztetik meg az éppen a kóstolást gyakorló ajkakat. Fűszeres, selymes és bársonyos. 

Lecsengés: Közepesnél jóval hosszabb, édeskés, vaníliás, kakaós, fűszeres, gyümölcsös.

Szín: Érett aranysárga,- borostyános

Füstösség: Nincs

Így kóstold meg a poharadban: 18-21 fokon kezdj, majd próbáld ki hűtve, aztán jéggel. Ha lehet, akkor kristály whisky poharat használj!

Mutasd be a Barátoknak, hogy a Távol-keleten is van jó whisky! Eggs!

Érdekesség:

A méltán világhírű Hibiki japán whisky márka egyik új kiadása a Suntory Hibiki Japanese Harmony Whisky.

Ez a termék a Yamazaki valamint a Hakushu maláta whisky és a Chita lepárló üzem gabona whiskyjének a blended, keverék itala.

Többféle tölgyfahordót használnak az érlelésre, a legfontosabb fajta a Mizunara. rendkívül letisztult, aromás, ízes whisky érlelhető ezekben a kádár remekművekben. A whiskyt kedvelők egyik sarokkövévé vált ez a technológia és persze a termék maga.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!