Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Davidoff X.X.O. Supreme cognac 0,7 40% pDD

davidoff-xxo-supreme.jpg
davidoff-xxo-supreme.jpg
Cikkszám: Ch-00009
Felvéve: 2024-05-17
Módosítva: 2024-05-21
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 245 171 Ft / 1 l
Ár: 171 620 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 171620 Ft 171620
Davidoff

Termékismertető

Davidoff X.X.O. Supreme cognac 0,7 40% pDD

Származási hely: Franciaország
Régió: Cognac
Lepárló: Hine Cognac Distillery
Alapanyag: Szőlőbor, - az abból készült konyakok, abból is legalább 50 féle!
Érlelés: Fahordóban. Minimum 14 év, de sokkal idősebb alkotók is vannak benne, pld. 20, 30, 40 éves is.

Illat: A Davidoff X.X.O. Supreme cognac 0,7 40% pDD: Hát az orr "megbolondul" szinte ettől a páráktól. A válogatott és minőségi szőlő gyümölcs majd a nagyon hosszú érlelésnek benne van minden jótékony hatása. Csodásak az aromái, ez nem vitás. Szépen sorban, amit érezhetünk: Finoman hordós/dongás, kakaós, csokis, virágos, szárított széna, aszalt gyümölcsök, szilva, mazsola, kandírozott narancshéj, kicsi vanília, karamell. Icipicit fűszeres, ánizsos, gyömbéres, fahéjas, pörkölt kávés, na és pörkölt mandulás, mogyorós, diós, kesudiós, - elképesztően parfümös.

Íz: A Davidoff X.X.O. Supreme cognac 0,7 40% pDD megkóstolása (főleg egy szivarral együtt,- itt is, ennél a Davidoff cognacnál is) rögtön a mennyekbe repíti a kedvelőit. Zamataiban a kiemelkedően hosszú hordóban eltöltött idő meg is látszik, ki is érződik. Összetett, komplex, olajos, sűrű, bársonyos, simogató, selymes, érezhető benne a csoki, karamell, fahéj, finom fűszerek, virágosan nektáros és édeskés, vaníliás, lekváros, baracklekváros, szilvalekváros, picit mintha füstösség is megjelenne.... Az alkotónak hatalmas dicséret jár ezért a műért!   

Lecsengés: Hosszú, csodásan dongás, tölgyes, összetten finom cognac érzettel távozik.

Szín: Borostyán.

Így kóstold meg: Végy egy kristály konyakos poharat és 18-21 fokon próbáld ki! Lassan kortyolgasd, kicsi adagokban. 

Legyen extra esemény, amikor ezt az üveget felbontod, vagy elajándékozog! Eggs!

 

Érdekesség:

A Davidoff X.X.O. Supreme cognac 0,7 40% pDD

"Zino Davidoff (1906-1994 ) alapfilozófiája volt minden vállalkozásában a nagyon magas minőség elérése. Ez a vállalati "ars poetica" meghatározta a szivar-dohány kereskedelembe és gyártásba belevitt alapkövetelményt a Davidoff Luxury Group–nál.

Azonban ez a cég mást is gyártat,- nevezetesen konyakot. Így aztán ez a nézet visszatükröződik az elegáns, kivételes minőséggel bíró Davidoff X.X.O. Supreme cognac 0,7 40% pDD gyártatása esetében is.

Erőteljes, kiegyensúlyozott, karakteres konyak. 50 féle, a legjobb konyakokból kiválasztott italból keverték úgy, hogy a minimális érési periódus 14 - 40 év.

Sokan azért kedvelik, mert van benne valami meghatározhatatlan plusz íz, ami teljesen egyedivé teszi. Mondhatni tökéletesen kerek, teljes, angol szóval élve "full taste"!

Azt is ki kell emelni, hogy az utóíze szokatlanul hosszan kitart.

Ízek, amik a konyak jellemzői a gyártó szerint: szárított gyümölcs, érett szilva, méz, tölgyfa."

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!