Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Macallan The Harmony Collection Amber Meadow whisky 0,7 44,2% pDD

macallan-the-harmony-coll-amber-meadow.jpeg
macallan-the-harmony-coll-amber-meadow.jpeg
Cikkszám: Ch-00002
Felvéve: 2024-05-17
Módosítva: 2024-05-24
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 147 414 Ft / 1 l
Ár: 103 190 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 103190 Ft 103190

Termékismertető

Macallan The Harmony Collection Amber Meadow whisky 0,7 44,2% pDD

Származás: Skócia, Highland
Gyártó: Macallan Whisky Distillery
Alapanyag: Árpa

Érlelés: 2 féle tölgyfa hordóban - double cask. Érdekesség: Sherry cask + bourbon cask.

Illat: A Macallan The Harmony Collection Amber Meadow whisky 0,7 44,2% pDD: Bizonyára többen voltunk már parfümériában. Nos ennek az italnak a megillatozása pontosan felidézi annak az élménynek a velejét. A kipárolgásaiban az édeskés, kissé száraz, mézes, narancshéjas, lime-os érdekes aromák jelennek meg a hagyományos, csodás maláta whisky jellemzők mellet, de menjünk csak szépen sorban: Krémes, olajos, pörkölt malátás, virágos, szárított gyümölcsös, virágos, nektáros, kicsit kakaós, icipicit csokis, gyömbéres-fűszeres, lekváros, akácmézes csuda finom párái lepik meg a szaglószervünket. Ej, ezt meg kell kóstolnunk....

Íz: A Macallan The Harmony Collection Amber Meadow whisky 0,7 44,2% pDD: Ha csatába mennénk, akkor ezt az italt kérnénk "bátorításként", hogy kellő merszünk legyen és persze egy jó emlék is az indulás előtt.Hozza a csúcs minőséget al- ízekben is: édes-száraz, pörkölt árpás és malátás, édeskés-hordós, kicsit csípős-tölgyes, cédrusos, citrusos, pörkölt olajos magvas, datolyás, fügés, narancsos, citrusos ízek ömelenek ránk/belénk. Az enyhe, finom pörkölt dió, mogyoró, mandula, kesudió, majd a fahéj, karamell, méz, mazsola okoz rendkívüli élvezeteket. Hajrá alkotók,- sose hagyjátok abba ezt a munkát...!  

Lecsengés: Nagyon hosszú, csodás elégedettséggel tölt el, száraz-édeskés,  pörkölt malátás, pörkölt olajos magvas, kissé füstös, fűszeres, roppant ízesen búcsúzik....

Szín: Aranysárga - borostyán

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Egy ilyen palack ital felnyitása nem "hétfőre" való, kivéve, ha......! Eggs!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!