Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Davidoff X.O. Prestige cognac 0,7 40% pDD

davidoff-xo-prestige.jpg
davidoff-xo-prestige.jpg
Cikkszám: Ch-00001
Felvéve: 2024-05-17
Módosítva: 2024-05-21
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 122 986 Ft / 1 l
Ár: 86 090 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 86090 Ft 86090
Davidoff

Termékismertető

Davidoff X.O. Prestige cognac 0,7 40% pDD

Származási hely: Franciaország
Régió: Cognac
Lepárló: Hine Cognac Distillery
Alapanyag: Szőlőbor, - az abból készült konyakok, abból is legalább 50 féle!
Érlelés: Fahordóban. Minimum 10 év, de sokkal idősebb alkotók is vannak benne, pld. 20 éves is.

Illat: A Davidoff X.O. Prestige cognac 0,7 40% pDD konyak kitöltése után megcsapja az orrot a fenséges, gyönyörű, összetett aroma-tenger. Virágos, szárított széna, aszalt gyümölcsök,- úgy mint a szilva, mazsola, kandírozott narancshéj - jelentkezik. Pörkölt hordós, fás, cédrusos, tölgyes, picit ánizsos, gyömbéres, fahéjas, kakaós, csokis, pörkölt kávés és pörkölt mandulás, mogyorós, diós. Kifejezetten extra összetett zamatokkal bír. Szépen lekerekített, bársonyos és selymes már a páráiban is. 

Íz: A Davidoff X.O. Prestige cognac 0,7 40% pDD megkóstolása (főleg egy szivarral együtt) egy különleges élmény, nagyszerű élvezet. Csodásan összeért ízek garmada, virágosan nektáros és édeskés, vaníliás, fahéjas, kakaós, csokoládés zamatok bizony a "helyükön vannak". Az alkotó hatalmas tapasztalata, a profin összekevert alap konyakok kiválasztásában testesül meg. Pörkölt mandula, dió és a mogyoró emelkedik ki az aromák rétegeiből. Fahéj, szegfűszeg, kardamon és citromfű érződik. Szilva, mazsola, méz is jelen van. 

Lecsengés: Hosszú, pörkölt aromák, szárított gyümölcsök, finom zamatok, vanília, édeskés mogyoró és mazsola, szilva aromákkal, hordós, dongás.

Szín: Borostyán.

Így kóstold meg: Végy egy kristály konyakos poharat és 18-21 fokon próbáld ki! Lassan kortyolgasd, kicsi adagokban. 

Legyen extra napod, estéd, - na de gondolj a Családra is, és tedd, amit tenned kell egy jó szivarral! Eggs!

 

Érdekesség:

A Davidoff XO Prestige cognac 0,7 40% pDD

"Zino Davidoff (1906-1994 ) alapfilozófiája volt minden vállalkozásában a nagyon magas minőség elérése. Ez a vállalati "ars poetica" meghatározta a szivar-dohány kereskedelembe és gyártásba belevitt alapkövetelményt a Davidoff Luxury Group–nál.

Azonban ez a cég mást is gyártat,- nevezetesen konyakot. Így aztán ez a nézet visszatükröződik az elegáns, kivételes minőséggel bíró Davidoff X.O. Prestige Cognac gyártatása esetében is.

Erőteljes, kiegyensúlyozott, karakteres konyak. 50 féle, a legjobb konyakokból kiválasztott italból keverték úgy, hogy a minimális érési periódus 7 - 20 év.

Sokan azért kedvelik, mert van benne valami meghatározhatatlan plusz íz, ami teljesen egyedivé teszi. Mondhatni tökéletesen kerek, teljes, angol szóval élve "full taste"!

Azt is ki kell emelni, hogy az utóíze szokatlanul hosszan kitart.

Ízek, amik a konyak jellemzői a gyártó szerint: szárított gyümölcs, érett szilva, méz, tölgyfa."

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!