Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Buffalo Trace bourbon whiskey

bölények (Buffalo-k) végeláthatatlan sora taposta ki azokat az ösvényeket, melyek megmutatták a nyugatra vezető utat Amerika számára. A legendás felfedezők, az első pionírok és telepesek mind ezeket a csapásokat követték, melyek angol neve ’trace’ (ejtsd: trész).

Az a hely, ahol a bölények útja keresztezte a Kentucky folyót, épp csak egy kicsit fekszik északabbra a mai Frankfort városától. Ezen e helyen már 1775-ben letelepedtek az első pionírok. A tiszta folyóvíz és a gazdag földek kiváló adottságokat kínáltak a gabonatermesztéshez, amit természetesen hamar követett a szeszfőzés gyakorlata is. Ezen a helyen kezdte meg működését több mint

200 éve a Buffalo Trace Distillery, ami mára Amerika egyik legöregebb whiskey lepárlója.

A mesterek által körültekintő gondossággal lepárolt Buffalo Trace whiskey zamatokban gazdag, komplex és sima ízeket kínál, de valószínűleg nem emiatt szeretik oly sokan ezt a bourbon-t, hanem egyszerűen csak azért, mert ez egy piszokul jó whiskey!

A Buffalo Trace Lepárló számos elismerést szerzett már a szakmában. Legutóbb 2006-ban  Malt Advocate Magazin, a Wine Enthusiast Magazin, míg 2007-ben a Whisky Magazin is az év lepárlójának választotta.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!