Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Sangria Sol de Espana 1,5 7%

sangria-sol-de-espana.jpg
sangria-sol-de-espana.jpg
Cikkszám: Ai-00373
Felvéve: 2019-12-23
Módosítva: 2024-01-05
Egység: 1.5 lBruttó egységár: 1 293 Ft / 1 l
Ár: 1 940 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 1940 Ft 1940

Termékismertető

Sangria Sol de Espana 1,5 7%


Származás: Spanyolország
Gyártó: Felix Solis
Alapanyag: szőlő, bor, gyümölcs


Érlelés: Tölgyfahordóban

Illat: A Sangria Sol de Espana 1,5 7% az egyik legkönnyedebb olyan vörösbor, amelynek az illatairól rögtön a gyümölcskoktélok jutnak az eszünkbe. Ez a változata pedig a legnagyobb gyártótól van, tehát kiváló szakemberek alkották. Kifejezetten édes, és a friss gyümölcsökben lévő savak is finomak, határozottak. Rengeteg aroma és zamat található meg benne, úgy, mint a kékszőlő frissen préselt illata, a narancs, keserű narancs, lime, a szilva, erdei bogyósok. Igazi üdítő ital, hát, még ha további friss gyümölcsdarabokat teszünk bele! (ananász, mangó, kiwi, banán, stb = bólé)

Íz: A Sangria Sol de Espana 1,5 7% ízeiben megjelenik az egészséges napfény, firssesség, a vitaminos gyümölcsösség, ez is egy üdítő, frissítő, ropogós, kifejezetten gyümölcsös, alkoholban gyenge. Édes itóka, gyümölcsös, szőlős, erőteljes de élvezetes, finom savakkal. Önmagában ritkábban fogyasztják - de persze nem kizárt jól behűtve- koktélokban gyakrabban hódolnak az élvezetének! Nagyon sokféle gyümölcs aromája fedezhető fel benne,, mint pld. a szőlő, kékszőlő, mazsola, a szőlő mrci, narancs, grapefruit, szilva, alma. 

Lecsengés: Rövid, édeskés, gyümölcsös, gyümölcs-savas.

Szín: Világos piros, vörös.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 7-10 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg, de sokkal többet ad ki magából, ha egy kis brandyt/vodkát/konyakot teszünk bele sokféle gyümölcsdarabbal, berakjuk a hűtőbe 6-10 órára, és utána felszolgáljuk, mondjuk - magunknak.

Keverj a nyári melegben, vagy a téli kandalló mellett olyan bólét, koktélt, amelynek az alapja ez a Sangria Sol de Espana 1,5 7%! Eggs!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!