Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Old Pascas Dark rum 0,7 37,5%

old-pascas-dark.jpg
old-pascas-dark.jpg
Cikkszám: Ai-00279
Felvéve: 2022-05-24
Módosítva: 2024-03-21
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 8 043 Ft / 1 l
Ár: 5 630 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 5630 Ft 5630

Termékismertető

Old Pascas Dark rum 0,7 37,5%

Származási hely: Jamaica
Régió: Carribean
Lepárló: Old Pascas
Ital típus: Dark rum
Alapanyag: Cukornádmelasz
Érlelés módja: Fahordóban érlelt
Hordó típusa: Tölgyfahordó

Illat: Az Old Pascas Dark rum 0,7 37,5%: Kipárolgásai hozzák a hamisítatlan jamaicai zamatokat. Karakteres aromáit édesség, kakaós, csokis, fahéjas, kandírozott gyümölcsös fűszeresség jellemzi. Nem lehet figyelmen kívül hagyni a hordós és dongás illatokat sem. Dús, selymes, gyengéd párái vannak.

Íz: Az Old Pascas Dark rum 0,7 37,5% ízvilágában az autentikus édeskés, melaszos, gyümölcsös, kompótos, lekváros, csokis, kakaós jellemzők adják a gerincet. Ehhez jönnek a finoman eloszló fűszerek, fahéj, fehérbors, citrusos beütés. Hordós, dongás, bársonyosan simogató.

Lecsengés: hosszú, fahéjas, ízes.

Szín: Sötétbarna

Így élvezd a poahardban: Az érdekesség kedvéért ,,öltsd bele a nyelved,, tisztán, de nem úgy a jó, hanem kihasználva a tényleg extra ízesítő erejét,- keverj remek rum alapú koktélokat, és próbáld ki cherry brandy hozzáadásával is.

Szép és sikeres estét! Eggs!

Érdekesség:

Az Old Pascas Rumok gyártása, helye a világban :
------------------------------------------------------------------------------------
Az Old Pascas egy prémium rum család, amelynek a tagjait két régió rumjaiból töltik palacba, persze megkülönböztetve a neveiben a rumokat. A két hely Jamaica, Barbados ( Barbados = ,,egy szakállas,, a jelentése ). Azért teszi ezt a management, mert a kétféle rumnak teljesen más és más a karaktere, így teljesebb kanálatot tudnak adni.

Kezdjük is a tényleges különbség mentén szétválogatni  a család tagjait. A Ron Blanco és a Ron Negro a Barbados-i szigetről érkezik a fogyasztóhoz. Ennek a szigetnek 3 ismérve van,- a legkeletibb Karibi sziget, a legtöbb napfényes órával bír, a legkevesebb trópusi vihar éri. Az igazi értéke és a specialitása ennek a gyönyörű szigetnek a faunája, az éghajlata és persze a remek talaja. Ezek összhatására elképesztő jó minőségű cukornád termeszthető, amiből egynesen következik a csúcs minőségű rumok megalkotása is.

Az Old Pascas család másik csoportja a Jamaikai szigetről kerül a palackokba. Ezek az Old Pascas  40 % és az Old Pascas 73 % -os darabjai. Mindkettő egy  kvázi ,,kivonata,, ennek a nehezebb, aromatikusabb, trópikus rum gyártó közegnek a sajátosságaival. A jamaikai sziget éghajlata arra alkalmas, hogy a cukornád az átlagtól gyorsabban fejlődik, dúsabb ízekben és az érése is előbb következik be,- ebből meg a magasabb cukortartalom fakad. A lepárlást oly finoman és érzékkel végzik, hogy a lehető legtöbb aroma, íz benne maradjon.

Minkét helyen kisméretű fahordókban kapják meg a különböző rumok a végső íllat, íz, aroma anyagokat.

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!