Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Tatratea Alma-Körte 0,7 67%

tatratea-alma-korte.jpg
tatratea-alma-korte.jpg
Cikkszám: Ag-00018
Felvéve: 2018-10-17
Módosítva: 2021-02-24
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 15 057 Ft / 1 l
Ár: 10 540 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 10540 Ft 10540

Termékismertető

Tatratea Alma-Körte 0,7 67%


Származás: Szlovákia
Gyártó: Karloff Tatra Distillery
Alapanyag: Szilvapálinka, bor, fehér tea, alma és körte, karamell, gyümölcsök, finomított alkohol, cukor, aromák, ízesítő növényi anyagok. 


Érdekesség: Ez a likőr a tölgyfa kivonatán alapul. Sokhetes folyamat és türelem kérdése a siker. Természetesen sok más alkotó is szükséges a speciális likőrökhöz a Tatratea családban.

Érlelés: Keveréssel és rázással, szűréssel, pihentető érleléssel történik.

Illat: A Tatratea Alma-Körte 0,7 67% likőr kipárolgását meghatározza a magas alkoholtartalom. Zamatai ennek ellenére élénkek, a körte-alma kombináció felismerhető benne. Páráiban az alapanyagok harmóniája a jellemző. Teás, finom gyógynövényes aromái lesímitják az összhatást, így már egy étvágygerjesztő nemes likőr képe bontakozik ki. Édeskés, szénás, cédrusos.  

Íz: A Tatratea Alma-Körte 0,7 67% likőr kezdő íze az édeskés erőteljes alkohol, amely azonban nem nyomja el az aromákat. Almás, körtés, kicsit citrusos és mangós jellege van. Egyértelműen nagyon dús gyümölcsös, olajos, bársonyosnak is mondható. Tea, fűszer és gyógynövények, karamell zamatai alkotnak komplex íz rétegeket. Kicsi cédrus, fahéj, kevés gyömbér jellegű aroma is feltűnik. 

Lecsengés: Jó hosszú, almás, körtés, karamellás, gyümölcsös, édeskés, fűszeres.

Szín: Sőtét sárgás.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Lepd meg a bulizós szomszédodat ezzel a finom itallal ma este! 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!