Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Barrister Dry gin 0,7 40%

barrister-dry.jpg
barrister-dry.jpg
Cikkszám: Aa-00034
Felvéve: 2021-04-22
Módosítva: 2021-04-27
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 10 043 Ft / 1 l
Ár: 7 030 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 7030 Ft 7030

Termékismertető

Barrister Dry gin 0,7 40%

 

Származás: Oroszország, Szentpétervár
Gyártó: Ladoga Distillery
Alapanyag: Gabona, boróka, ánizs, kardamon, citromhéj, fahéj, koriander

Ízesítés: Teljesen egyedi recept alapján.

Illat: A Barrister Dry gin 0,7 40%: Az első illat pamacsok jók, azaz a zamatok a helyén vannak. Nyilván a boróka dominál, de a lágy fűszeressége is kiváló emléket hagy a kiváncsi orrban. A többedik bele illatozás után a fahéj és az ánizs határozott, száraz, frissítő, élénkítő párái nagyon is vonzóak. Citrusos, citromhéjas, kicsit szárított szénás-lucernás páráiban csak a jót érezhetjük ki, ezzel is felkészülve a megízlelésére.    

Íz: A Barrister Dry gin 0,7 40%: Az íze legelőször is száraz és borókás jegyeket jelent, kiváló összhatással. Benne vannak a nyilvánosságra hozott ánizs, kardamon, koriander, citromhéj és persze a szinte elmaradhatalan fahéj is. Selymes, jó italú, jó húzású, fűszeres, icipicit csípős, - remek ginről van szó. Valójában az az érdekes, amelyet a titkos recept miatt a gyártó nem hozott nyilvánosságra: pici "ízvarázs", amely a többedik korty után fedezhető fel benne.

Lecsengés: Közepesen hosszú, ízes, száraz, fűszeres.   

Szín: Átlátszó

Így kóstold meg: Önmagában, 18-21 fokon, esetleg hűtve, jéggel. Longdrinknek semlegesebb ízű tonikkal együtt próbáld, majd a koktélok világában a csillagos ég a határ……!

Szervezz rá egy jó, baráti poharazgatásra, ismerkedj meg az egyik legjobb orosz ginnel! Eggs!

 

Pár alapfogalom a ginről:

Minden gin alapja a boróka toboz magja vagy annak a kivonata. Sokféle gin van, de alapvetően kettő.
Az egyiket gabona cefréből lepárolják, majd a borókát, sokféle fűszer és gyógynövényt áztatnak bele és újra lepárolják.
A másiknál az alap gint bekeverik tiszta szesz, kevés cukor és természetes ízesítő anyag hozzáadásával.

Minimum 37,5 % az alkoholtartalom az EU-ban.

Pár gondolat az importőrtől - ídézet:

"A LADOGA az egyik vezető szeszgyártó cég Oroszországban. A Barrister az első orosz gin, a híres vodka készítőktől Szentpétervárról. Több neves díjat tudhatnak magukénak, többek között, a World Gin Awards, és a The Spirit Business arany és ezüst medáljait. A világhírű Fabergé tojás alakú vodkájukkal szerzett elismerésüket, szakmai tapasztalatukat arra használták fel , hogy egy ugyanolyan prémium minőségű terméket alkossanak mint a vodkáik. Úgyis hallhatunk róluk mint az orosz cárok prémium vodka szállítói. A cég lepárlójához egy nagyobb területű organikus gyümölcsöskert is tartozik, ahol a lehető legtermészetesebb módszerekkel termesztik a ginek hozzávalóit. A gyártás során a friss gyümölcsöket a fűszerekkel együtt lepárolják, így megadva az italok egyedi zamatos ízét. A Barrister gin titka a fűszeres és gyógynövényes aroma, és egy régi angol recept. Jellemző gyógy és fűszernövényei; boróka, koriander, ánizs, fahéj, kardamon, és a citromhéj"

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!