Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Barrister Russian gin 0,7 43%

barrister-russian.jpg
barrister-russian.jpg
Cikkszám: Aa-00032
Felvéve: 2021-04-22
Módosítva: 2021-04-27
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 15 971 Ft / 1 l
Ár: 11 180 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 11180 Ft 11180

Termékismertető

Barrister Russian gin 0,7 43%

 

Származás: Oroszország, Szentpétervár
Gyártó: Ladoga Distillery
Alapanyag: Gabona, boróka, hársfa, édesgyökér, kamillavirág, oregano

Ízesítés: Teljesen egyedi recept alapján.

Illat: A Barrister Russian gin 0,7 43%: Az első alkotói gondolat valósult meg ebben a ginben, azaz legyen jellegzetesen orosz eredetű növények által ízesített. Az alapízesítésben megjelölt növényeknél, azok kipárolgásánál gyorsan rögzítsük le a borókát, de a hárs már nem annyira általános! Az illatai különlegesek, furcsán finomak, teljesen egyediek. Az oregano és az édesgyökér és a kamillavirág mellett azért van benne némi citrusos, fűszeres jelleg is.  

Íz: A Barrister Russian gin 0,7 43%: Ha megkóstoljuk és tudjuk az alapvető alkotó elemeket ennek az italnak a kialakításakor, akkor meglepődünk a furcsa, de nagyon-nagyon kellemes zamatokon. Száraz-édeskés-borókás,- ez rendben is van egy ginnél. Viszont a hárs és még valami nagyon finom érdekes aroma már nem annyira általános ebben az ital kategóriában! Nagyon jó húzású, itatja magát, egyszóval rendkívül érdekes, kiemelkedően magas íz élményt nyújt! Az oregano, az édesgyökér és a kamillavirág remekül illeszkedik az ízek sorába.

Lecsengés: Közepesen hosszú, ízes, száraz, fűszeres.   

Szín: Átlátszó (piros üvegben)

Így kóstold meg: Önmagában, 18-21 fokon, esetleg hűtve, jéggel. Longdrinknek semlegesebb ízű tonikkal együtt próbáld, majd a koktélok világában a csillagos ég a határ……!

Szervezz ma egy orosz estet a Barátaidnak, de ma ezzel a ginnel tedd! Eggs!

 

Pár alapfogalom a ginről:

Minden gin alapja a boróka toboz magja vagy annak a kivonata. Sokféle gin van, de alapvetően kettő.
Az egyiket gabona cefréből lepárolják, majd a borókát, sokféle fűszer és gyógynövényt áztatnak bele és újra lepárolják.
A másiknál az alap gint bekeverik tiszta szesz, kevés cukor és természetes ízesítő anyag hozzáadásával.

Minimum 37,5 % az alkoholtartalom az EU-ban.

Pár gondolat az importőrtől - ídézet:

"A LADOGA az egyik vezető szeszgyártó cég Oroszországban. A Barrister az első orosz gin, a híres vodka készítőktől Szentpétervárról. Több neves díjat tudhatnak magukénak, többek között, a World Gin Awards, és a The Spirit Business arany és ezüst medáljait. A világhírű Fabergé tojás alakú vodkájukkal szerzett elismerésüket, szakmai tapasztalatukat arra használták fel , hogy egy ugyanolyan prémium minőségű terméket alkossanak mint a vodkáik. Úgyis hallhatunk róluk mint az orosz cárok prémium vodka szállítói. A cég lepárlójához egy nagyobb területű organikus gyümölcsöskert is tartozik, ahol a lehető legtermészetesebb módszerekkel termesztik a ginek hozzávalóit. A gyártás során a friss gyümölcsöket a fűszerekkel együtt lepárolják, így megadva az italok egyedi zamatos ízét. A Barrister gin titka a fűszeres és gyógynövényes aroma, és egy régi angol recept. Jellemző gyógy és fűszernövényei; boróka, koriander, ánizs, fahéj, kardamon, és a citromhéj"

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!