Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Tatratea Virágos 0,7 47%

tatratea-viragos.jpg
tatratea-viragos.jpg
Cikkszám: Aa-00023
Felvéve: 2020-07-10
Módosítva: 2022-12-22
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 14 843 Ft / 1 l
Ár: 10 390 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 10390 Ft 10390

Termékismertető

Tatratea Virágos 0,7 47%


Származás: Szlovákia
Gyártó: Karloff Tatra Distillery
Alapanyag: Szilvapálinka, + 7 erdei virág, 7 mezei virág, 7 bokros virág. 


Érdekesség: Ez a likőr a tölgyfa kivonatán alapul. Sokhetes folyamat és türelem kérdése a siker. Természetesen sok más alkotó is szükséges a speciális likőrökhöz a Tatratea családban.

Érlelés: Keveréssel és rázással, szűréssel, pihentető érleléssel történik.

Illat: A Tatratea Virágos 0,7 47%:A likőr illata nem túl erős alkohol kipárolgással kezdődik a megillatozása során. Itt a virágok (21-féle) csodás parfümje az, ami szinte mindent betölt. Zamatos, aromás, citrusos, levendulás, teás, tölgyfás, árvacsalán, cickafark emelkedik ki élesebben a kipárolgásából. Az alap szilvapálinkából érezhető is a finom kékszilva, kandírozott szilva zamata, sőt nagyon dúsak az aromák. 

Íz: A Tatratea Virágos 0,7 47%: Ez a likőr is nagyon belelillik a számos családtag alkotta termékekhez. A 47 % alkohol egy likőrben nem éppen kevés, de nem tolakodó. Édeskés, fás, szilvás, nektáros, citrusos ízei megkapóak. Annyira összetettek az ízei, hogy nem is lehet bekategorizálni. A szilvapálinka nem kétségesen azonnal érezhető a sokféle erdei, mezei, virágoskerti virágok ázatai közül. A fekete tea is meghatározó. Bársonyos, selymes,- csak egyszerűen finom!  

Lecsengés: Szilva pálinkás, tölgyfás, teas, nektáros.

Szín: tiszta, áttetsző élén.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Próbáld ki ezt a "teát" csak úgy a Magad kedvére, ha tetszett, akkor a Családoddal kóstolgassátok! Eggs! 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!