Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Malibu likőr 0,7 21%

malibu_0,7.jpg
malibu_0,7.jpg
Cikkszám: 854
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2023-03-06
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 9 171 Ft / 1 l
Ár: 6 420 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 6420 Ft 6420

Termékismertető

Malibu likőr 0,7 21%

 

Származás: Spanyolország
Gyártó: Pernod Ricard Espana CTRA
Alapanyag: Rum, kókusz, cukor, fűszernövények


Érlelés: Az alap fehér rumba keverik bele a kókusz kivonatot.

Illat: A Malibu likőr illatairól annyit, hogy az maga egy önálló életérzést testesít meg - nevezetesen a Karib térség tengerparti strandjait, a nádfedeles koktélbárok hangulatát. A rum erőteljes, a kókusz fenséges aromája összeadódik és egy semmihez sem hasonlítható szuper kipárolgás a vége. Ha a megillatozásig eljutottunk, akkor ember legyen a talpán, aki megállja a kóstolást. 

Íz: A Malibu likőr ízeiben ott lappang az öröm, a vidámság és a jókedv,- mert a pihenéshez és a szórakozáshoz társítjuk már a nevének kiejtésében is, hát még az ital megkóstolása után. Édeskés, rum és kókusz aromákkal tele, finom, selymes, kívánatos itókáról van szó. A belőle készülő koktélok sora szinte végtelen. Tökéletesen harmonikus a cukornád-kókusz együttes íz hatás.  

Lecsengés: Kókuszos, hosszú.

Szín: Világos áttetsző.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Válassz ki 5-6 Malibú alapú koktélt és ezzel tuti elkápráztatsz mindenkit az est folyamán!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!