Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Kahlua Cafe likőr 0,7 16%

kahlua-0-7-16.jpg
kahlua-0-7-16.jpg
Cikkszám: 832
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2024-06-20
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 12 671 Ft / 1 l
Ár: 8 870 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 8870 Ft 8870

Termékismertető

Kahlúa Cafe likőr 0,7 16%
 

Származás: Mexikó, Veracruz

Gyártó: Kahlúa Liqueur Distillery
Alapanyag: rum, kávé, cukorszirup, vanília, kukoricaszirup, fűszerek, ízesítő anyagok


Érlelés: Áztatással, keveréssel és rázással történik.

Illat: A Kahlúa Cafe likőr a mexikói italgyártás egyik ékköve, ma már az USA-ban és Angliában is palackozzák a népszerűsége miatt. Azért kedvelik ennyien, mert nagyon finom az illata és az íze is persze. A kipárolgásaiban az első az édeskés, kesernyés, pörkölt kávé, más nem is lehetne. Érezni lehet a finom vattacukor, édes kukorica szirup aromáját is. Olyan jól megkevert, érlelt likőr, hogy mennyeiek már a gőzei is. 

Íz: A Kahlúa Cafe likőrt először kóstoljuk meg, és csak utána beszéljünk, mert úgy autentikusabb. Tehát az ízeiben felséges a pörkölt mexikói kávé, édes kukorica, a fantasztikus vanília és persze fahéj elmaradhatatlan ízei. Előkerülnek karamellás, étcsokis jegyek is a kóstolás második szakaszában. Nagyon jól érlelt, összetett, de egyben harmonikus ízekkel bíró jó ital. Kiváló koktélokba, süteményekhez, kávéhoz, - de önmagában is szép élvezetet nyújt.   

Lecsengés: Édeskés-kávés, vaníliás.

Szín: Sötét barnás-feketés

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Kóstold meg Mexikó remekét!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!