Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Grand Marnier Rouge likőr 0,7 40%

grand_marnier.jpg
grand_marnier.jpg
Cikkszám: 828
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2024-06-13
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 17 643 Ft / 1 l
Ár: 12 350 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 12350 Ft 12350

Termékismertető

Grand Marnier Rouge likőr 0,7 40%
 

Származás: Franciaország
Gyártó: Grand Marnier Liqueur Distillery
Alapanyag: Finom alkohol nevezetesen Cognac,  keserű és édes narancshéj és kivonat, cukor, fűszerek, ízesítő anyagok

Érlelés: Áztatással, keveréssel és rázással történik. A keserű narancs és a konyak elegyét 8 hónapra francia tölgyfa hordóban érlelik.

Illat: A Grand Marnier Rouge likőr 0,7 40% 1880.- tól áll a fogyasztók rendelkezésére. Az illataiban a hordós érlelésű konyak és a hordós érlelésű likőr-szakasz okoz eltérő aroma világot, mint a többi likőr esetében. A recept változatlan már nagyon régen. Az édes és a keserű narancs alap megkapóan finom, erre jön rá a hordós, dongás, karamellás illatok felhője. A pörkölt mogyorós aromás illatok mindezt fokozzák. Nagyszerű, csodás ! 

Íz: A két fázisú hordós érlelés meghozta a gyümölcsét, mert a konyak és a kétféle narancs ízein túl megjelennek a tölgyfás, mandulás, mogyorós, fahájas dús aromák is, és az ízeket fokozza a citrusok és az ízesítő növények simogató hatása. Egyszerre mindent érzünk egy-egy kortyban, ezért is olyan kiemelkedő likőr. Nem szabad megfeledkezni az aszalt szilva és a barack felsejlő ízeiről sem.

Lecsengés: Narancsos, konyakos, hordós, mogyorós, hosszan tartó.

Szín: Világos piros.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Kérd meg a kedvesed kezét, az apa igent fog mondani, ha ilyen itallal kínálod! Eggs!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!