Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Grey Goose vodka 0,7 40%

1_318.jpg
Cikkszám: 779
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2024-07-12
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 26 143 Ft / 1 l
Ár: 18 300 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 18300 Ft 18300

Termékismertető

Grey Goose vodka 0,7 40%


Származási hely: Franciaország
Lepárló: Grey Gooose Vodka Distillery
Ital típus: Ízesített vodka
Alapanyag: Gabona
Íz, ízesítés: Nincs
 
Illat: Ez az ital akár lehetne egyfajta "sztenderd" is a vodka kategóriában, mert oly jellegzetes, természetes vodka-kipárolgásai vannak. Tiszta, friss, ropogós de lágyan selymes illat ejti rabul az érzékszervünket.

Íz: Édeskés, semlegesen is valahogy ízes, finom, tiszta, kissé a cédrusra hajazó ízekkel van megáldva ez a nagyszerű vodka. Igazán megteszi "állandó lakónak" a bárszekrényünkben.

Lecsengés: Hosszú, kellemes.

Szín: Kristálytiszta

Így kóstold meg: Hűtsük be vagy válasszunk hozzá nagyméretű jégkockákat. Ízleljük meg és aztán adjunk hozzá Grand Marnier-t (sárgát vagy pirosat ), bele csipetnyi fahéjat, ananászlét és cukorszirupot.

Legyen nagyon jó estéd!

Érdekességek:

GREY GOOSE VODKÁK

A Grey Goose vodka márkát Sidney Frank alkotta meg Franciaországban 1996 nyarán, azzal a céllal, hogy csinál egy, az amerikai piacra szánt luxus vodkát.

Ám röviddel ez után el is adta a Bacardinak 2,2 Milliárd dollárért, 2004.-ben. 

A vodka receptjének az atyja azonban Francois Thibault. Ez a mester kifinomult érzékkel Cognac Megyében készítette el a luxus italt.

Úgy döntött, hogy a Francia Cognac Megyében a mészkőn átszűrődő természetes vizet ( Massive Central  régió ) és francia ( Picardy fajta ) téli búzát, gabonát fognak felhasználni alapanyagként. A lepárlás 5 szakaszban folyik, így eljutunk egy frenetikusan lágy és tiszta italhoz, kategóriája egyik legjobbjához.

Formatervezés következet és már meg is volt a füstös, francia libákat repülés közben megtestesítő szimbólumú palack. A franci borvidék csomagolási szokásaihoz alkalmazkodva faládába tették a teli palackokat.

Díjai:
1998. Best Tasting Vodka (Beverage Testing Institute
2004. Best Selling Premium Vodka in USA (1,5 millió 9 literes karton/év)
2006. Az év legjobb szeszesital – Marketwatch

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!