Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Absolut Vodka Blue 4,5 40% pDD

1_1961.jpg
1_1961.jpg
Cikkszám: 733
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2022-10-21
Egység: 4.5 lBruttó egységár: 10 731 Ft / 1 l
Ár: 48 290 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 48290 Ft 48290
Absolut Vodka

Termékismertető

Absolut Vodka Blue 4,5 40% pDD


Egy kis Absolut-történelem:

Az 1800-as évek végén járunk amikor egy svéd vállalkozó szellemű úriember és iparos, Lars Olsson Smith kigondolt egy merőben új technológiát a finom vodka készítésére.

Az is igaz, hogy nem volt ,,felkészületlen,, mert ekkor már a svéd vodka előállítás négyszáz éve fennállt.

A célja a tökéletes tisztaság, lágyabb harmonikusabb íz elérése volt. A vodka megújítója ezek után nem túl nagy fantáziával elnevezte a termékét: Abszolút Tiszta Vodkának (Absolut Rent Brännvin).
Még jó, hogy azonnal bejegyeztette a márka nevét 1879.-ben. Nos innen eredeztethető az Absolut vodka sikertörténete. Ezzel az Absolut Vodka karrierje elindult.

Az Absolute vodka a világ 3. legnagyobb alkoholos ital márkája a Bacardi és a Smirnoff után. csak az USÁ-ban évente 73-75 millió litert adnak el.

Az Absolut Vodka Blue 4,5 40% pDD:

Alapanyag a búza, itt is alapfeltétel a szuper tiszta víz,- a Dél-svédországi Ahus városából.

A letisztult technológia miatt egy rendkívül tiszta, friss ízű és illatú olyan semleges ízű italt kapunk, amely nagyon sok embert megihletett az un. ,,kúlturált, tiszta alkohol fogyasztás,,  kapcsán.

Szó ami szó, pont ezen tulajdonsága miatt rendkívül népszerű italról van szó. palackja nem véletlenül az orvosságos üvegre hasonlít,- a tisztasága miatt így is tekinthetünk rá.

Bársonyos, olajos, natúr, de mégis kissé édeskés ízhatású, kristálytiszta nedű.

Így kóstold meg: Vigyázz erre a méretű palackra, csak erős férfiak bírnak el vele egyedül...! Természetesen tisztán és jéggel indítsd el a baráti találkozót. Amikor többet akarsz, akkor csapd fel a legjobb koktéloskönyvedet és alkoss....megéri, a többiek megháláják !

Legyen kellemes estéd!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!