Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Absolut Vodka Raspberri (málna) 0,7 38%

absolut-vodka-raspberri-38.jpg
absolut-vodka-raspberri-38.jpg
Cikkszám: 732
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2022-04-21
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 10 629 Ft / 1 l
Ár: 7 440 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 7440 Ft 7440
Absolut Vodka

Termékismertető

Absolut Vodka Raspberri (málna) 0,7 38%

 

Egy kis Absolut-történelem:
Az 1800-as évek végén járunk amikor egy svéd vállalkozó szellemű úriember és iparos, Lars Olsson Smith kigondolt egy merőben új technológiát a finom vodka készítésére.

Az is igaz, hogy nem volt ,,felkészületlen,, mert ekkor már a svéd vodka előállítás négyszáz éve fennállt.

A célja a tökéletes tisztaság, lágyabb harmonikusabb íz elérése volt. A vodka megújítója ezek után nem túl nagy fantáziával elnevezte a termékét: Abszolút Tiszta Vodkának (Absolut Rent Brännvin).

Még jó, hogy azonnal bejegyeztette a márka nevét 1879.-ben. Nos innen eredeztethető az Absolut vodka sikertörténete. Ezzel az Absolut Vodka karrierje elindult.

Az Absolute vodka a világ 3. legnagyobb alkoholos ital márkája a Bacardi és a Smirnoff után. csak az USÁ-ban évente 73-75 millió litert adnak el.

Az Absolut Vodka Raspberri (málna) 0,7 38%

A gyártó kézzel válogatott búza szemekből, különlegesen tiszta vízből készíti a vodkáit, majd évszázadokon keresztül megtapasztalt és letisztult desztillálási eljárás következik. A málna ízesítésű vodkájuk nem tartalmaz sem cukrot, sem más adalékot, csak természetes anyagokat.

Így kóstold meg: Jéggel, önmagában is üdítő, frissítő egy nehéz nap után. Azonban tág lehetőséget ad számtalan finom koktél kikeverésére is !

Legyen szép napod!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!