Termékeink

Absolut vodka Blue 0,05 40%

absolut_mini.jpg
Cikkszám: 722
850 Ft

termekismerteto

Absolut vodka Blue 0,05 40%


Egy kis Absolut-történelem:

Az 1800-as évek végén járunk amikor egy svéd vállalkozó szellemű úriember és iparos, Lars Olsson Smith kigondolt egy merőben új technológiát a finom vodka készítésére.

Az is igaz, hogy nem volt ,,felkészületlen,, mert ekkor már a svéd vodka előállítás négyszáz éve fennállt.

A célja a tökéletes tisztaság, lágyabb harmonikusabb íz elérése volt. A vodka megújítója ezek után nem túl nagy fantáziával elnevezte a termékét: Abszolút Tiszta Vodkának (Absolut Rent Brännvin).
Még jó, hogy azonnal bejegyeztette a márka nevét 1879.-ben. Nos innen eredeztethető az Absolut vodka sikertörténete. Ezzel az Absolut Vodka karrierje elindult.

Az Absolute vodka a világ 3. legnagyobb alkoholos ital márkája a Bacardi és a Smirnoff után. csak az USÁ-ban évente 73-75 millió litert adnak el.

Az Absolut vodka Blue 0,05 40%:

Alapanyag a búza, itt is alapfeltétel a szuper tiszta víz,- a Dél-svédországi Ahus városából.

A letisztult technológia miatt egy rendkívül tiszta, friss ízű és illatú olyan semleges ízű italt kapunk, amely nagyon sok embert megihletett az un. ,,kúlturált, tiszta alkohol fogyasztás,,  kapcsán.

Szó ami szó, pont ezen tulajdonsága miatt rendkívül népszerű italról van szó. palackja nem véletlenül az orvosságos üvegre hasonlít,- a tisztasága miatt így is tekinthetünk rá.

Bársonyos, olajos, natúr, de mégis kissé édeskés ízhatású, kristálytiszta nedű.

Így kóstold meg: Természetesen tisztán és jéggel legelőször. Amikor többet akarsz, akkor csapd fel a legjobb koktéloskönyvedet és alkoss....megéri !

Legyen szép napod !

 

 

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok