Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Bolyhos Hetesfogat fadoboz 7x0,04 pálinkával

bolyhos-hetesfogat-1.jpg
bolyhos-hetesfogat-1.jpg
bolyhos-hetesfogat-2.jpg
Cikkszám: 710
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2023-09-28
Egység: 0.28 lBruttó egységár: 35 321 Ft / 1 l
Ár: 9 890 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 9890 Ft 9890
Bolyhos és Fia Kft.

Termékismertető

Bolyhos Hetesfogat fadoboz 7x0,04 pálinkával


Származása: Magyarország
Lepárló: Bolyhos és Fia Bt.
Alapanyag: többféle, mivel 7 mini üveg van a dobozban

A Bolyhos pálinkák a gyártó leírásában:

" Több éves tapasztalat és régi családi receptek alapján jött létre a Bolyhos ágyas pálinka, amely 100 % étkezési minőségű, érett, egészséges, magas cukortartalmú és aromájú gyümölcsből az országban egyedülálló technológiai eljárással készül.

Az általunk szabadalmaztatott aszalt gyümölcs ágyon érlelt, tiszta aromájú, kellemes ízű hungaricumként is elfogadott pálinka, 6 hónapig tartályokban és fahordókban érlelődik.

Az érlelést követően, a palackozás során, a pálinka fajtájával megegyező, saját készítésű aszalt gyümölcsöt teszünk az üvegekbe, majd erre töltjük a pálinkát. Ezt követően további 5-6 hónapig érleljük.

Az érlelés során az aszalt gyümölcs visszanyeri eredeti alakját és kellemes színt kölcsönöz a pálinkának. A "gyümölcságy" a pálinkát esztétikailag vonzóbbá teszi és beltartalmi értékeit is tovább gazdagítja."

 

A gravírozható fatartó 7 üveg 4 cl-es Bolyhos ágyas pálinkát tartalmaz: birs, cigánymeggy, fekete cseresznye, golden alma, körte, szilva és vegyes gyümölcs.VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!