Kedves Látogatók, lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Termékek

Egyedülálló raktárkészletünk,
több mint 2200 italkülönlegessége közül választhatsz!

Kedves Látogatónk!

Weboldalunk élesítése folyamatban van!
Ezidő alatt előfordulhatnak problémák a megjelenésben ill. a működésben, melyek kiküszöbölésén folyamatosan dolgozunk.

Megértésed köszönjük!

Bolyhos ágyas szilva pálinka nyakpántos 0,05 50%

bolyhos_villanykörte_szilva.jpg
bolyhos_villanykörte_szilva.jpg
Cikkszám: 698
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2018-08-01
Egység: 0.05 lBruttó egységár: 30 500 Ft / 1 l
Ár: 1 525 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 1525 Ft 1525
Bolyhos és Fia Bt.

Termékismertető

Bolyhos ágyas szilva pálinka nyakpántos 0,05  50%


Származása: Magyarország
Lepárló: Bolyhos és Fia Bt.
Alapanyag: Szilva

Érlelés: 2 x 6 hónapig

Illat: Remek szilva illatok, friss gyümölcs, fahéj, citrus illatok kerülnek elő ebben a sorendben, gyengülő erősséggel.

Íz: Klasszikus, felejthetetlen, nagy örömet okozó finom pálinka. A szilva íze mesés, a frissen főzött szilva lekvár, aszalt szilva íze keveredik. Citrus, azaz narancs és fahéj illetve cédrus íz jelenik meg.

Lecsengés: Hosszú, nagyon ízes, krémes - az erőssége ellenére !

Szín: sárga

Így kóstold meg: lehet aperitifként, kispohárban, 18-20 fokon vagy hűtve.

Legyen nagyon szép 7végéd !


A Bolyhos ágyas szilva pálinka nyakpántos 0,05  50% jellemzése a gyártó által:

" Aranyérmes pálinka 2004. Több éves tapasztalat és régi családi receptek alapján jött létre a Bolyhos ágyas pálinka, amely 100 % étkezési minőségű, érett, egészséges, magas cukortartalmú és aromájú gyümölcsből az országban egyedülálló technológiai eljárással készül.

Az általunk szabadalmaztatott aszalt gyümölcs ágyon érlelt, tiszta aromájú, kellemes ízű hungaricumként is elfogadott pálinka, 6 hónapig tartályokban és fahordókban érlelődik. Az érlelést követően, a palackozás során, a pálinka fajtájával megegyező, saját készítésű aszalt gyümölcsöt teszünk az üvegekbe, majd erre töltjük a pálinkát.

Ezt követően további 5-6 hónapig érleljük.

Az érlelés során az aszalt gyümölcs visszanyeri eredeti alakját és kellemes színt kölcsönöz a pálinkának. A "gyümölcságy" a pálinkát esztétikailag vonzóbbá teszi és beltartalmi értékeit is tovább gazdagítja."

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!