Termékeink

Beefeater 24 gin 0,7 45%

1_2214.jpg
Cikkszám: 687
9 230 Ft

termekismerteto

Beefeater 24 Gin 0,7 45%

 

Származás: Anglia
Gyártó: Beefeater Gin Distillery
Alapanyag: Gabona

Ízesítés: Boróka, fűszernövények, narancs és mandarin héj. A fűszernövényeket 24 órán át áztatják a ginben, innen ered a nevében a 24-es szám.

Illat: A boróka elsődleges, majd a második a koriander, édesgyökér, narancshéj, nőszirom, mandula. A rengeteg szárított fűszer és gyógynövény is jelentősen,- és jó irányban - módosítja az illatokat, aromákat.   

Íz: Édes ízzel indítunk a kóstoláskor. Majd a letagadhatatlan boróka, némi édes vanília, koriander, gyömbér és persze a citrusok. (és ez nem csak ebben a bemutatásban van leírva, de valóban benne van a gin ízében). A sokféle finom illatú szárított növények is jó irányba terelik ennek a ginnek az ízét, aromáit.  

Lecsengés: Kellően hosszú, aromás, - szép és finom ízek és illatok tűnnek tova.

Szín: átlátszó

Így kóstold meg: Önmagában, 18-21 fokon, esetleg hűtve, jéggel. Longdrinknek semlegesebb ízű tonikkal együtt próbáld, majd a koktélok világában a csillagos ég a határ……!

Legyen egy nagyon szép estéd !

Pár alapfogalom a ginről:

Minden gin alapja a boróka toboz magja vagy annak a kivonata. Sokféle gin van, de alapvetően kettő.

Az első az amit desztillációval és semmi más eljárást nemn alkalmazva alkotnak meg. A gabona cefréből lepárolják az alapszeszt, majd a borókát, sokféle fűszer és gyógynövényt áztatnak bele és újra lepárolják.

A kevert típusnál az alap ginbe kevernek tiszta szeszt, kevés cukrot és természetes ízesítő anyagokat.

Minimum 37,5 % az előírt alkoholtartalom az EU-ban.


Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok