Termékeink

Beefeater Gin 1,0 40%

beefeater_1,0.jpg
Cikkszám: 685
7 290 Ft

termekismerteto

Beefeater Gin 1,0 40%

 

Származás: Anglia
Gyártó: Beefeater Gin Distillery
Alapanyag: Gabona

Ízesítés: Boróka, fűszernövények, narancs és mandarin héj.

Illat: A boróka itt is, – mint minden gin esetében - dominál, azonban az egyik legkomolyabb olyan gin, ahol a fűszernövények áztatással hozzáadott aromája messze kitűnik az illatfelhőből, amivel a kóstoló orr nyálkahártyája találkozót beszélt meg. Na és ráadásul pár pillanattal később érkezik a narancshéj, koriander bogyó, bors, stb. kipárolgása.  

Íz: Édes, boróka, citrus ( és ez nem csak itt van leírva, de valóban benne van ), szárított gyógy és fűszernövények, narancs, lime, citrom friss ízei és a végén az alkohol nemes aromái megkapó módon a „pohárhoz láncolnak „ !  Nem véletlenül a világ egyik legelismertebb ginje a Beefeater, hanem mondjuk ki: Finom is !

Lecsengés: Finom, aromás, közepesen hosszú, remek ízek és illatok tűnnek tova.

Szín: átlátszó

Így kóstold meg: Önmagában, 18-21 fokon, esetleg hűtve, jéggel. Longdrinknek semlegesebb ízű tonikkal együtt próbáld, majd a koktélok világában a csillagos ég a határ……!

Legyen csodás, remek haverokkal töltött napod !


Pár alapfogalom a ginről:

Minden gin alapja a boróka toboz magja vagy annak a kivonata. Sokféle gin van, de alapvetően kettő.

Az első az amit desztillációval és semmi más eljárást nemn alkalmazva alkotnak meg. A gabona cefréből lepárolják az alapszeszt, majd a borókát, sokféle fűszer és gyógynövényt áztatnak bele és újra lepárolják.

A kevert típusnál az alap ginbe kevernek tiszta szeszt, kevés cukrot és természetes ízesítő anyagokat.

Minimum 37,5 % az előírt alkoholtartalom az EU-ban.


Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok