Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Old Pascas 73 Dark rum 0,7 73%

1_2055.jpg
1_2055.jpg
Cikkszám: 678
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2020-04-01
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 11 557 Ft / 1 l
Ár: 8 090 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 8090 Ft 8090

Termékismertető

Old Pascas 73 Dark rum 0,7 73%

 

Az Old Pascas Rumok gyártása, helye a világban :
------------------------------------------------------------------------------------
Az Old Pascas egy prémium rum család, amelynek a tagjait két régió rumjaiból töltik palacba, persze megkülönböztetve a neveiben a rumokat. A két hely Jamaica, Barbados ( Barbados = ,,egy szakállas,, a jelentése ). Azért teszi ezt a management, mert a kétféle rumnak teljesen más és más a karaktere, így teljesebb kanálatot tudnak adni.

Kezdjük is a tényleges különbség mentén szétválogatni  a család tagjait. A Ron Blanco és a Ron Negro a Barbados-i szigetről érkezik a fogyasztóhoz. Ennek a szigetnek 3 ismérve van,- a legkeletibb Karibi sziget, a legtöbb napfényes órával bír, a legkevesebb trópusi vihar éri. Az igazi értéke és a specialitása ennek a gyönyörű szigetnek a faunája, az éghajlata és persze a remek talaja. Ezek összhatására elképesztő jó minőségű cukornád termeszthető, amiből egynesen következik a csúcs minőségű rumok megalkotása is.

Az Old Pascas család másik csoportja a Jamaikai szigetről kerül a palackokba. Ezek az Old Pascas  40 % és az Old Pascas 73 % -os darabjai. Mindkettő egy  kvázi ,,kivonata,, ennek a nehezebb, aromatikusabb, trópikus rum gyártó közegnek a sajátosságaival. A jamaikai sziget éghajlata arra alkalmas, hogy a cukornád az átlagtól gyorsabban fejlődik, dúsabb ízekben és az érése is előbb következik be,- ebből meg a magasabb cukortartalom fakad. A lepárlást oly finoman és érzékkel végzik, hogy a lehető legtöbb aroma, íz benne maradjon.

Minkét helyen kisméretű fahordókban kapják meg a különböző rumok a végső íllat, íz, aroma anyagokat.

Az Old Pascas 73 % Dark rum jellemzése:

Ez a rum a kategóriája egyik legnagyobb neve, kvázi etalonnak is tekinthetjük. Extra lédús és ízekkel teli kiváló alapanyag, rézüstös lepárlás, hosszú idő a tölgyfahordóban, -  eredményezi a tüzes, nagyon sok ízzel-aromával és persze nagyon  magas alkoholtartalommal megáldott, nehéz, kész rum-bombát !

Származási hely: Jamaica
Régió: Carribean
Lepárló: Old Pascas
Ital típus: Dark rum
Alapanyag: Cukornádmelasz
Érlelés módja: Fahordóban érlelt
Hordó típusa: Tölgyfahordó

Illat: Karakteres aromáit édesség és hangsúlyos fűszeresség jellemzi. Nyomokban tölgyes jegyzetei is megjelennek.

Íz és lecsengés: Ízvilágában a közepesen testes, kifinomultan fűszeres ízek dominálna. Tölgyes jegyzeteitől egyedülálló karaktert nyer. Koktélokba keverve remek választás.

Szín: Sötétbarna

Így élvezd a poahardban: Az érdekesség kedvéért ,,öltsd bele a nyelved,, tisztán, de nem úgy a jó, hanem kihasználva a tényleg extra ízesítő erejét - keverj remek rum alapú koktélokat, és próbáld ki cherry brandy hozzáadásával is. Szép estéd, sok örömöd lesz !

 VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!