Termékeink

Old Pascas fehér rum 0,7 37,5%

old_pascas.jpeg
Cikkszám: 676
3 940 Ft

termekismerteto

Az Old Pascas Fehér Rum 0,7 37,5%

 

Az Old Pascas Rumok gyártása, helye a világban :

Az Old Pascas egy prémium rum család, amelynek a tagjait két régió rumjaiból töltik palacba, persze megkülönböztetve a neveiben a rumokat. A két hely Jamaica, Barbados ( Barbados = ,,egy szakállas,, a jelentése ).

Azért teszi ezt a management, mert a kétféle rumnak teljesen más és más a karaktere, így teljesebb kanálatot tudnak adni.

Kezdjük is a tényleges különbség mentén szétválogatni  a család tagjait. A Ron Blanco és a Ron Negro a Barbados-i szigetről érkezik a fogyasztóhoz. Ennek a szigetnek 3 ismérve van,- a legkeletibb Karibi sziget, a legtöbb napfényes órával bír, a legkevesebb trópusi vihar éri. Az igazi értéke és a specialitása ennek a gyönyörű szigetnek a faunája, az éghajlata és persze a remek talaja. Ezek összhatására elképesztő jó minőségű cukornád termeszthető, amiből egynesen következik a csúcs minőségű rumok megalkotása is.

Az Old Pascas család másik csoportja a Jamaikai szigetről kerül a palackokba. Ezek az Old Pascas  40 % és az Old Pascas 73 % -os darabjai. Mindkettő egy  kvázi ,,kivonata,, ennek a nehezebb, aromatikusabb, trópikus rum gyártó közegnek a sajátosságaival. A jamaikai sziget éghajlata arra alkalmas, hogy a cukornád az átlagtól gyorsabban fejlődik, dúsabb ízekben és az érése is előbb következik be,- ebből meg a magasabb cukortartalom fakad. A lepárlást oly finoman és érzékkel végzik, hogy a lehető legtöbb aroma, íz benne maradjon.

Minkét helyen kisméretű fahordókban kapják meg a különböző rumok a végső íllat, íz, aroma anyagokat.

Az Old Pascas Fehér Rum:

A tökéletesre kifejlesztett hagyományos technológia és a legmodernebb módszerek tudományos ,,összedolgozásának,, az eredménye ez a fehér, nagyon fűszeres rum. 

Természtesen a cukornádmelaszból desztillálják, és amit kapunk az egy  kristálytiszta, fiatal, friss, aromás rum.

A szakértők szerint hálásnak kell lenni ennek a rumnak azért a 2 fő tulajdonságáért,- hogy ,,light and mild,, !
 
Származási hely: Barbados
Régió: Carribean
Lepárló: Old Pascas
Ital típus: White rum
Alapanyag: Cukornádmelasz

Illat: Friss, könnyed,  kellemesen gyümölcsös aromáit melaszos jegyzetei színesítik.

Íz és lecsengés: Friss, ropogós, üde jellegében a gyümölcsösség és igen halvány fűszeresség érződik. 

Szín: Áttetsző

Így élvezd a poharadban: Meglehet kóstolni, finom jéggel, tisztán, - de inkább keverjünk rum alapú koktélokat, vagy házasítsuk össze sima gyümölcslevekkel vagy colával. EGGS !


 


Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok