Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Havana Club Seleccion de Maestros rum 0,7 45% pDD

havana-club-seleccion-de-maestros-n.jpg
havana-club-seleccion-de-maestros-n.jpg
Cikkszám: 671
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2024-04-18
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 34 786 Ft / 1 l
Ár: 24 350 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 24350 Ft 24350

Termékismertető

Havana Club Seleccion de Maestros rum 0,7 45% pDD

 

Havana Club egy tradícionális ,,brand,, ( márka ) a rumok nagy kategóriájában. Kubában, 1934.-ben alkották meg, pontosan Cardenas-ban, a José Arachabala család kreációjában, a vállalat neve volt: Jose Arachabala S.A. ( a család már korábban, 1878.-ban birtokolt egy rum lepárlót – tehát a tapasztalat adott volt. )

1960.-ban államosították a nagy kubai forradalom után közvetlen. 1994.-től a Pernod-Ricard és a Kubai Kormány létrehozta a Havana Club International vállalatot, 50-50 %-os részesedéssel. Ez a cég értékesíti az egész világon a rumot, kivéve az embargós problémák miatt az USA.-t.

Bacardi szintén termel Havana Club rumot Puerto Ricoban és az USA-t látja el, de a két fél pereskedik a névhasználat miatt.

1994.-ben, mint a ,,kubai nemzeti kincs,, letéteményesét, áttelepítették a gyárat Santa Cruz
del Norte-ba.

Szakmai leírás:

,,Don José Navarro, a Havana Club Maestro Roneroja, egy egyedi élményt kívánt nyújtani a Havana Club Cuban Barrel Proof megalkotásakor azzal, hogy egyenesen a hordóból 45 térfogatszázalékos állapotban házasítja a kiválasztott rumokat, melyek ötvözik klasszikus kortyolgatós kubai rumok könnyedséges  lágyságát a gondosan érlelt rumok komplexitásával és intenzivitásával.

Az ital különlegességét az International Review of Spirits rendezvényen 2004¬ben arany éremmel jutalmazták.

A versenyen kiemelkedő 92 pontot ért el, amivel az igazán különleges termék kategóriát is elnyerte.

Megjelenés: meleg borostyán árnyalat mély bordó fénnyel,,

Illat: az első jegyek karamellesek, majd megjelennek a pörkölt magvak illatai és a fűszeresség. Az illatban később megjelennek az érlelés jegyei: tölgyfa illat és az érlelt dohány illata

Íz: kerek és intenzív belépés után complex, aromákban gazdag és testes ízek, mint a karamell, kakaó, kávé és dohány jelenik meg.

Utóíz: kellemesen füstös és fűszeres befejezés keveredik a már eddig is tapasztalt karamell ízével. A Havana Club Cuban Barrel Proof italt az igazi rum élvezők tisztán vagy jéggel, lassan kortyolva élvezik.

Alkoholtartalom: 45%

Így élvezd a poharadban : Végy egy pohárban jégkását, baracklét bele, csipetnyi fahéjat, 3 cl vodkát és 5 cl Havanát. A tetejébe a pohárra narancs darabot tégy. Jó szórakozást!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!