Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Havana Club 15é rum 0,7 40% pDD

havana-club-15-e-1.jpg
havana-club-15-e-1.jpg
Cikkszám: 670
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2020-12-16
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 86 557 Ft / 1 l
Ár: 60 590 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 60590 Ft 60590

Termékismertető

Havana Club 15é rum 0,7 40% pDD

 

Havana Club egy tradícionális ,,brand,, ( márka ) a rumok nagy kategóriájában. Kubában, 1934.-ben alkották meg, pontosan Cardenas-ban, a José Arachabala család kreációjában, a vállalat neve volt: Jose Arachabala S.A. ( a család már korábban, 1878.-ban birtokolt egy rum lepárlót – tehát a tapasztalat adott volt. )

1960.-ban államosították a nagy kubai forradalom után közvetlen. 1994.-től a Penod-Ricard és a Kubai Kormány létrehozta a Havana Club International vállalatot, 50-50 %-os részesedéssel. Ez a cég értékesíti az egész világon a rumot, kivéve az embargós problémák miatt az USA.-t.

Bacardi szintén termel Havana Club rumot Puerto Ricoban és az USA-t látja el, de a két fél pereskedik a névhasználat miatt.

1994.-ben, mint a ,,kubai nemzeti kincs,, letéteményesét, áttelepítették a gyárat Santa Cruz del Norte-ba.

,,A Havana Club 15 Años a különböző évjáratú és érlelésű rumok többszöri házasításával alkotja meg a rum mester, majd használt tölgyhordókban érlelik tovább, amitől megkapja a különleges jellegzetességét a leheletnyi tannint.Ez az egyedülálló érlelési folyamat szabadítja fel az ízeket, aromákat és kivételes lágyságot biztosít az italnak.,,

Színét tekintve az ital a borostyánhoz hasonlít.

Illata erőteljes, hosszú, kellemes és nagyon gyümölcsös.

Ízeiben a rum a kóstolásának az első pillanataiban a méz és az aszalt szilva dominál. Ezeket követik a friss gyümölcsös ízek, mint a banán, körte, füge. Ezeket az ízeket egészíti ki a finom tölgyfa jelleg.

Utóízében a kiváló, érlelt cukornád párlat íze érezhető, mely üdítően hat a nyelvre és torokra. A hosszan tartó utóízben a kókuszdió íze jelenik meg.

Így élvezd a poharadban : Fogyasztása nem lehet más, csak tisztán, önmagában, szép kristálypohárban,- megadva az alkotók produktumának a kellő tiszteletet. Aki virtuozitásra termett és koktélozni akar, - tegyen hozzá vodkát, gint, whiskyt, és citrusok leveit, húsainak változatait, jeget bele és lehet értékelni ! Egészségedre!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!