Termékeink

Captain Morgan Private Stock rum 1,0 40%

1_1993.jpg
Cikkszám: 661
13 440 Ft

termekismerteto

Captain Morgan Private Stock rum 1,0 40%

 

Az eredeti karibi, Jamaicában készített Captain Morgan a világ egyik legkedveltebb rum családja.
Nevét a kapitány Henry Morgan (1635-1688), walesi születésű kalózról kapta, aki 1671-ben a spanyolok felett aratott győzedelmes küzdelme alatt elveszítette szeretett parancsnoki hajóját, és aki Jamaica kormányzója volt 1680-ban és végül lovaggá üttetett I. János angol uralkodó által.

Ezt a rumot az alkotóik 2 évig tölgyfahordóban érlelik, FŰSZERNÖVÉNYEKET TESZNEK HOZZÁ, így válik egy igazi remekmű- rummá.

Származása: Karib – térség, Puerto-rico

Íz: Kiemelkedően finoman, lágy selymességgel találkozunk a Private Stock esetében. Nyelvünkön érezhetjük a karamell, kávé, fahéj, vanília és a végén a melasz ízét.

Lecsengés: nagyon lassan, időt engedve az ízek hatásainak múlik el az utóhatása.

Így élvezd a poharadban: Jéggel kezd egy ici-pci kóstolással, folytasd ugyan ezt jég nékül, majd utána bármelyik kedvenc citrus levét házasítsd össze a rummal, adj bele eper szirupot és érezd a hatást! Kedves egészségedre!Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok