Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Cachaca Pitu rum 0,7 38%

cachaca_pitu.jpg
cachaca_pitu.jpg
Cikkszám: 651
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2023-05-26
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 10 343 Ft / 1 l
Ár: 7 240 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 7240 Ft 7240

Termékismertető

Cachaca Pitu rum 0,7 38%

Angolul és kínaiul lásd alul; see English and Chinese below; 下面是英文和中文

A Cachaca röviddel azután már megjelent Brazíliában, hogy egyáltalán felfedezték az országot. Az első feljegyzések 1530.-at írnak. A régió neve - Estado do Rio.

A rum és a cachaca között van egy lényeges különbség,- a rum alapja a melasz, a cukornádból, a főtermék, a cukor készítése után maradó melléktermék.
A cachaca alapja pedig a barna cukornád leve. Azonban a végső minőség kialakításában mindig az érlelés hordós szakasza a döntő és meghatározó.

Ebből egyenesen következik, hogy a cachaca ( jelentése : cukornád párlat), mint önálló ital kategória mutat rokonságot a rum családdal, de attól a fentiek miatt el is tér.

A cachaca-t 3 hétig tárolják fahordóban, és utána mint friss, üdítően ,,nyers,, italt ízesítik keverik, mixelik,- vagy önmagában hűtve fogyasztják.

Az a tulajdonsága, hogy semlegesebb a rumnál, és ez teszi igazán jól összekeverhetővé más anyagokkal, és így a mixelt italok alapkövévé.

Természetesen semmi nem tiltja a hosszabb hordóban történő tárolást,- amely esetében ahogy nő az évek száma, úgy kapunk egyre jobb és karakteresebb, ízesebb, sötétedő italt.

Származási hely: Brazília
Régió: Pernambuco
Lepárló: Pitú
Alapanyag: Cukornádlé

Szín: Áttetsző

Így élvezd a poharadban: A Karaoki hazájában a következő fogyasztási szokások alakultak ki,- lehet hűtve önmagában fogyasztani, azonban kövesd az egzotikus ízek elérését - és akkor cukorszirup, menta, ananász, narancs, banán stb. szeletekkel, ízes alkoholokkal, ízesítő szirupokkal ezernyi szépséges koktél varázsolható belőle.

 

Cachaca Pitu rum (0,7 38%)

Place of origin: Brazil, Pernambuco

Producer: Pitú

Main ingredient: Cane juice

Colour: Colourless, transparent

Consumption suggestion: You can choose from any ingredient like sugar syrup, mint, pineapple, banana, orange, fruit slices, tasty alcohols, etc. Thousands of beautiful cocktails can be created.

Background: Cachaca appeared in Brazil shortly after the country had been discovered at all. The first records date back to 1530. There is an important difference between rum and cachaca: the rum is based on sugar cane molasses, a by-product left after sugar. The base of cachaca is brown sugar cane juice, however, designing the final quality, the barrel stage of maturation is always the most decisive part. Therefore, the cachaca (means sugar cane distillate) is an independent beverage category related to the rum family, but also differs from them. The cachaca is maturated in wooden barrels for 3 weeks, then can be consumed chilled, mixed, or flavoured. The characteristic feature of being more neutral than rum makes it able to mix well with other ingredients, thereby became the cornerstone of mixed drinks and cocktails. There is nothing to prohibit Cachaca to undergo longer maturation, as time passed by, we get more characteristic, tasty, and darkened drink.

Cheers!

 

卡察莎PITU朗姆酒(0,7 40%)

品名: Cachaca Pitu rum (0,7 38%)

产地: 巴西,圣保罗

酒厂: PITU酒厂

主料: 甘蔗汁

颜色: 无色透明

饮用建议: 建议选择任何配料,例如水果汁,水果片,薄荷等,便可尽量调制鸡尾酒!

背景

发现巴西以后不久卡察莎便出现了,最早的纪录追溯到1530年。就朗姆酒与卡察莎之间的主要区别而言,朗姆酒以甘蔗糖蜜为基础,所谓甘蔗糖蜜是食糖的副产品。卡察莎的基础是甘蔗汁。虽然主料不一样,但是在制造该两种饮料的情况下,以木桶的陈酿为最重要的过程。因此可以获得恒定生产品质如一的朗姆酒和卡察莎。所谓卡察莎是指一种与朗姆酒相关的独立饮料品类,但又不同于它们。卡察莎首先在木桶中陈酿3个星期,其次可以混合,调味或自身消费。从而成为了混合饮料和鸡尾酒的基础。就卡察莎而言,可以延长陈酿时间,便可获得在色泽、口感上更胜一筹的佳品。

干杯!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!