Termékeink

Bacardi Limon rum 0,7 32%

bacardi_limon.jpg
Cikkszám: 639
5 270 Ft

termekismerteto

Bacardi Limon rum 0,7 32%

A Bacardi Limon - amely a citrom spanyol megfelelője után kapta nevét - olyan, gondosan elkészített termék, amely a Bacardi rumot a citrusok királyi családjának, a citromnak, a lime-nak és a grapefruitnak esszenciájával tölti meg.

Származási hely: Puerto Rico
Lepárló: Bacardi
Ital típus: Ízesített rum
Alapanyag: Cukornádmelasz
Íz, ízesítés: Citrom

Illat: Rendkívül üde, friss aromával rendelkezik. A fehérrum édeskés, enyhén pikáns illata keveredik a citrusok gazdag aromakomponenseivel.

Íz és lecsengés: A jellegzetes Bacardi-s ízvilágot igazán friss, átütően gazdag citromos, grapefruitos aromák egészítik ki. Remekül alkalmas a legkülönbözőbb koktélok keveréséhez.

Szín: Áttetsző

Így élvezd a pohárban: colával üdít, frissít, vagy a rumra tégy rá gyümölcsleveket, kockázott gyümölcsöket, tabasco szószt.

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok